Jackpot Powerball gevallen: oma wint 330,5 miljoen dollar !

Een 50-jarige vrouw uit Michigan kon haar geluk niet op. Vandaag werd bekend dat zij de Powerball jackpot ter grootte van 310,5 miljoen dollar heeft gewonnen. Ja, je leest het goed: $ 310.500.000,00!

Julie Leach, ‘n 50-jarige grootmoeder uit Three Rivers, ‘n dorpje met 7.300 inwoners in het uiterste zuiden van de Amerikaanse staat Michigan, had alle vijf de getallen uit de eerste reeks en het “reservegetal” goed, zodat ze het lieve sommetje van 310,5 miljoen dollar won. Ze won dee prijs met de nummers 21, 39, 40, 55, 59 en 17. Ze kocht haar lot in ‘n Shell tankstation in Three Rivers. Wat ze met het geld gaat doen, heeft ze nog niet bekendgemaakt. Wel gaf ze aan advies in te gaan winnen bij experts om te voorkomen dat ze het geld verbrast.

Michigan lijkt ‘n ware hotspot te zijn als het gaat om het vallen van Powerball-jackpots. Waar de straatprijs van de Nederlandse Postcodeloterij vaak in het gezellige Noord-Brabant valt, is het nu al de 3e keer in de relatief korte historie van de Amerikaanse Powerball loterij dat er ‘n prijs van enkele honderden miljoenen dollars in de staat Michigan valt. In 2012 nog won Donald Lawson uit het dorpje Lapeer (ook in Michigan gelegen) nog 337 miljoen dollar.

Als inwoner van Nederland, België of welk ander land dan ook, kun je ook meedoen aan de Amerikaanse Powerball-loterij. Je hoeft er niet eens voor op en neer naar de Verenigde Staten te vliegen. Je kunt eenvoudig, veilig en betrouwbaar online loten kopen voor de Amerikaanse Powerball-loterij. Als je tot de gelukkigen hoort en in de prijzen valt, wordt het prijzengeld automatisch op je rekening bijgeschreven. Makkelijker kan haast niet.

Vanaf woensdag 7 oktober maakt u weer kans op de opnieuw gevulde jackpot die weer begint bij 50 miljoen dollar. Ook geen verkeerd bedrag. Voor wie de trekking van woensdag heeft gemist, is er zaterdag weer ‘n kans!

Click Now!

 

Tagged with:

One Response to “Jackpot Powerball gevallen: oma wint 330,5 miljoen dollar !”

Leave a Comment