Kinderen vernemen via het nieuws dat vader loterij won

De Canadees Daniel Schulli is niet alleen de rijkste thuis, maar ook de lolligste thuis. Op 17 september won hij de jackpot in de Canadese Lotto 6/49. Schulli mocht 9,7 miljoen Canadese dollars incasseren. Tot dat bedrag was namelijk de Lotto 6/49 jackpot opgelopen.

Het gezin Schulli heeft drie kinderen en deze drie kinderen moesten via het nieuws vernemen dat hun vader multi-miljonair is geworden dankzij deze lottowinst.  Dat was een bewuste actie van Daniel Schulli. Hij wilde namelijk een grapje uithalen. Haha. Het is ongetwijfeld altijd een dolle boel geweest in huize Schulli. Nu zeker, want dankzij de loterijprijs van 9,7 miljoen dollar hoeft het gezin zich financieel in elk geval geen zorgen meer te maken. Schulli heeft vanaf nu alle tijd om grappen uit te halen.

Een nieuwe pickup truck kopen

Schulli en zijn vrouw kunnen tot op heden nog amper geloven dat ze de Lotto 6/49 jackpot hebben gewonnen en multi-miljonair zijn geworden. Concrete plannen over wat met het geld te gaan doen, heeft de familie Schulli ook niet. Eerst wil men maar eens op adem komen en beseffen dat ze echt de jackpotwinnaars van de Canadese Lotto 6/49 zijn. Een ding weet Schulli wel zeker: hij koopt een nieuwe pick-up truck. De truck waarin hij nu rondrijdt heeft als bouwjaar 1996. De truck is voortdurend het mikpunt van spot van zijn kinderen.

Via de website van The Lotter kun je online meedoen met de Canadese Lotto 6/49. Je hoeft dus niet in Canada te wonen. The Lotter geeft je namelijk de gelegenheid om van waar ook ter wereld mee te doen aan deze Canadese Lotto. Voor het luttele bedrag van € 5,10 per lot maak je kans op de jackpot van deze Canadese Lotto. Als je meerdere loten ineens koopt of loten voor meerdere trekkingen ineens, geeft The Lotter je aantrekkelijke kortingen. Deze korting kan oplopen tot 25% op je aankoop.

speel lotto 6/49 via the lotter   

 

 

Leave a Comment