Koop nu je Powerball loten: jackpot naar 1,3 miljard dollar

De jackpot was al opgelopen naar het extreem hoge bedrag van 700 miljoen dollar, maar omdat deze jackpot gisteren niet is gevallen, is de jackpot van de Amerikaanse Powerball loterij nu verder opgelopen. De jackpot bedraagt nu 1,3 miljard dollar! Een absoluut wereldrecord! Nog nooit was ‘n jackpot van een loterij zo groot als deze Amerikaanse jackpot van 1,3 miljard dollar! Wees er snel bij, want woensdag 13 januari is de volgende trekking!

Voor € 13,80 koop je 3 kansen op 1,3 miljard dollar

1,3 miljard dollar, dat is $ 1.300.000.000,00. Ook niet-Amerikanen kunnen meedoen aan deze Powerball loterij met jackpot van 1,3 miljard dollar. Je kunt je Powerball loten online kopen. Dat kan via bijvoorbeeld The Lotter. Voor € 13,80 koop je drie loten voor de Powerball-loterij. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de juiste cijfers aan te kruisen. Een kans van 1 op 292,2 miljoen, maar wel een unieke kans, want een jackpot van 1,3 miljard dollar, dat maak je niet vaak mee!

Amerikaanse Powerball loterij miljard

In totaal dien je zes getallen aan te kruisen. Je kiest vijf getallen uit de getallen reeks van 1 tot en met 69. Vervolgens kies je ook nog de Powerball, uit een getallenreeks van 1 tot en met 26. Wie alle zes de getallen goed aankruist, wint de Amerikaanse jackpot van 1,3 miljard dollar van de Powerball-loterij.

Het kopen van je Powerball loten online heeft als voordeel dat je ook van buiten de Verenigde Staten mee kunt spelen met deze super loterij en dat je automatisch wordt geïnformeerd over de uitslag. Je krijgt de uitslag in je mailbox of indien je dat wenst, per sms gestuurd. Op die manier weet je direct na de trekking van de Powerball loterij van a.s. woensdag of je 1,3 miljard dollar rijker bent. Stel je eens voor… 1,3 miljard dollar! Wat zou je daar allemaal mee doen?

Wil je graag meer informatie over de Powerball-loterij? Lees dan ons artikel over deze Amerikaanse miljardenloterij eens!

Amerikaanse Powerball loterij miljard

Tagged with:

Leave a Comment