Loterij jackpots in de laatste week van januari 2019

Heb jij een droombestemming waar jij graag een keer heen wilt op vakantie? Wil jij een ontzettend dure auto aanschaffen? Of wil jij graag jouw droomhuis kopen? Dan moet je over een flinke bankrekening beschikken. Voor de meeste mensen blijft het echter alleen bij fantaseren over dit soort fantastische dingen. Jij doet dit ongetwijfeld ook weleens. Je kunt deze dromen echter werkelijkheid maken. Hoe? Door mee te spelen aan een loterij. Niet bij de nationale loterij, maar bij Europese en Amerikaanse loterijen. Waarom je juist hier mee zou doen? Omdat de jackpot hier doorgaans vele malen hoger ligt. En wanneer jij deze jackpot wint, kun jij ineens al jouw wensen in vervulling brengen. Heb jij geen zin om zelf uit te zoeken waar jij deze week het meeste geld kunt winnen? Dat komt goed uit! Wij hebben hieronder namelijk de vijf loterijen met de grootste jackpot op een rijtje gezet!

5. EuroMillions Spanje & Oostenrijk

De laatste plek in dit overzicht wordt deze week bezet door EuroMillions Spanje en Oostenrijk. Dat deze loterij op plek vijf staat, wil overigens nog niet zeggen dat het niet de moeite waard is om mee te doen. Bij beide loterijen kun jij de eerstvolgende trekking namelijk liefst 84 miljoen euro winnen. Dit is natuurlijk geen misselijk bedrag. Ook wanneer jij niet in Spanje of Oostenrijk woont, kun jij zonder problemen deelnemen aan de trekkingen die deze week plaatsvinden.

Hoe?

Door een lot te kopen via www.thelotter.com. Voordat jij een lot kunt kopen, dien je nog wel even zelf een aantal nummers uit te kiezen. Zeven stuks om precies te zijn. Je kiest eerst vijf ‘hoofdnummers’ uit de reeks 1 – 50. Vervolgens kies je ook nog twee Lucky Stars tussen de 1 en de 12. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je afrekenen en speel jij mee bij de eerstvolgende trekking. Er vindt iedere dinsdag en vrijdag een trekking plaats. Indien de jackpot niet valt, loopt deze alleen maar verder op bij iedere trekking.

Doe mee met de Euro Millions loterij en maak kans op 84 miljoen euro >>>

4. Mega Millions

Van de Europese loterij EuroMillions gaan we naar de Amerikaanse loterij Mega Millions. De jackpot van Mega Millions staat 15 miljoen euro hoger dan die van EuroMillions. Bij de Amerikaanse loterij kun jij deze week namelijk 109 miljoen dollar winnen. Omgerekend naar euro’s komen we in dat geval uit op iets meer dan 95,5 miljoen. Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om als niet-Amerikaan deel te nemen aan deze loterij. Dit is echter wel degelijk het geval. Ook als inwoner van Europa kun jij meedingen naar deze gigantische jackpot.

Bij The Lotter kun jij namelijk een officieel lot kopen voor de eerstvolgende trekking. Deze vindt dinsdag plaats. Overigens is er ook iedere vrijdag nog een trekking. Om mee te doen, moet jij ook hier weer vijf ‘hoofdnummers’ uitkiezen. Dit keer niet tussen de 1 en 50, maar tussen de 1 en 70. Daarnaast moet jij uit een reeks van 25 getallen nog één Mega Ball kiezen. Heb jij de zes getallen gekozen die met de trekking uit de koker rollen? Dan ben jij de winnaar van de jackpot. Indien er meerdere mensen zijn met dezelfde cijfers, moet je het bedrag delen. De kans hierop is echter bijzonder klein.

Doe mee met de Mega Millions loterij en maak kans op 95,5 miljoen euro >>>

Super Enalotto

In vergelijking met het overzicht van vorige week is de Italiaanse Super Enalotto deze week een plaatsje gezakt in het overzicht. En dat terwijl de jackpot er toch niet uit is gegaan de afgelopen week. Vorige week kon jij bij deelname aan deze loterij 94,2 miljoen winnen, maar deze week is de jackpot opgelopen tot 97,5 miljoen euro. Ook hier is het weer zaak om nummers uit te kiezen voor jij een lot aan kunt schaffen. Het gaat hier enkel om zes ‘hoofdnummers’ tussen de 1 en 90. Vind jij het lastig om zelf nummers te kiezen? Dan kun je dit ook voor je laten doen.

Althans, wanneer jij jouw loten voor de SuperEnalotto aanschaft via The Lotter. Heb jij je nummers gekozen of laten kiezen? Reken dan af en The Lotter zorgt er vervolgens voor dat jij een officieel lot voor deze loterij in handen krijgt. Ieder dinsdag, donderdag en zaterdag vindt er een trekking plaats. Overigens nog wel het vermelden waard bij deze loterij: jij kunt de jackpot met twee miljoen euro verhogen. Hoe? Door een zogeheten SuperStar te kiezen. Dit is een extra getal tussen de 1 en 90. Je kunt zo dus meer winnen, maar het wordt ook lastiger. Jij wint bij deze Italiaanse loterij namelijk ook alleen de jackpot wanneer jij alle getallen juist hebt gekozen.

Doe mee met de Super Enalotto loterij en maak kans op 97,5 miljoen euro >>>

EuroMillions Superdaw

Een nieuwe loterij in dit wekelijkse overzicht is de EuroMillions Superdraw. Dit is een loterij die zo af en toe gehouden wordt, maar zeker niet wekelijks. De trekking van deze loterij vindt vrijdag 1 januari plaats. Wat jij kunt winnen? Liefst 120 miljoen euro. Aanzienlijk hoger dan de gewone trekking van EuroMillions dus. Ook nu geldt weer dat jij makkelijk en snel een lot voor deze loterij koopt via The Lotter.

Net als bij EuroMillions kies je ook hier vijf getallen uit (1-50) en twee Lucky Stars tussen de 1 en 12. Zodra dit gelukt is en jij hebt betaald, ontvang jij van The Lotter een officieel lot voor deze loterij. Jij hoeft dus niet veel moeite te doen om kans te maken op deze enorme jackpot. Valt de jackpot niet? Dan ligt deze bij de volgende trekking van EuroMillions Superdraw alweer stukken hoger. De maximale hoogte van de jackpot kan overigens 190 miljoen euro bedragen.

Doe mee met de EuroMillions Superdraw en maak kans op 190 miljoen euro >>>

Powerball

Het is, hoe kan het ook anders, wederom een loterij uit de Verenigde Staten die deze week bovenaan dit overzicht staat. De Powerball-loterij heeft, net als vorige week, de eer om de hoogste jackpot te hebben. Waar deze op staat? Op 174 miljoen dollar. Omgerekend naar euro’s bedraagt de jackpot meer dan 150 miljoen. Dit is met afstand de hoogste jackpot uit dit overzicht. Net als bij Mega Millions geldt ook hier dat jij niet in Amerika hoeft te wonen om deel te nemen aan de eerstvolgende trekking. The Lotter kan jou namelijk een officieel lot bezorgen in deze loterij.

Ook hier is het, net als bij de bovenstaande vier loterijen, weer zaak om zelf nummers uit te kiezen. Bij de Powerball-loterij gaat het om vijf nummers tussen de 1 en 69 en een Powerball (1-26). Indien jij alle nummers juist kiest, mag jij je de gelukkige winnaar noemen van dit immense bedrag. Wanneer je dit weet? Aankomende woensdagavond, want dan vindt er weer een trekking plaats. Valt de jackpot dan niet? Dan kun je het zaterdag wederom proberen.

Doe mee met de Powerball Loterij en maak kans op 174 miljoen dollar >>>

Tagged with:

46 Responses to “Loterij jackpots in de laatste week van januari 2019”

  1. Greetings! I know this is somewhat off topic but I was wondering
    if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding
    one? Thanks a lot!

  2. Does your website have a contact page? I’m having trouble
    locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some
    creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great site and I look forward to seeing it develop over
    time.

  3. I blog frequently and I genuinely appreciate your information. This article has truly peaked my interest.
    I am going to take a note of your blog and keep checking for new details about once a week.
    I opted in for your Feed too.

  4. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.

    I don’t know who you are but certainly you are going to a
    famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  5. It’s in point of fact a great and useful piece of info.
    I am satisfied that you simply shared this useful information with us.

    Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

  6. Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
    There’s a lot of people that I think would really appreciate your
    content. Please let me know. Thanks

  7. I was suggested this website by my cousin. I am not sure
    whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble.
    You are wonderful! Thanks!

  8. I’m gone to convey my little brother, that he should also visit this website on regular basis to
    obtain updated from most recent news update. 0mniartist asmr

  9. Heya i am for the first time here. I came across this board and I in finding
    It truly helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to give something back and help others
    like you helped me.

  10. Excellent site you have got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours nowadays.
    I honestly appreciate individuals like you! Take care!!

  11. Spot on with this write-up, I truly think this site needs a lot
    more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the info!

  12. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup.
    Do you have any methods to protect against hackers?

  13. This is the right webpage for everyone who really wants to understand this topic.
    You understand so much its almost hard to argue with you (not
    that I personally would want to…HaHa). You certainly put a new
    spin on a subject which has been discussed for many
    years. Wonderful stuff, just excellent!

  14. So far only a less number of Internet casinos
    could be trusted for investing money, however their numbers are progressively growing.
    There is something enthralling and captivating in playing online flash games, especially gauzing from the different arrangement of cards and figuring the very
    best that matters. Check out the bingo reviews to obtain more specifics of
    particular online bingo site and you’ll earn extensive money.안마

  15. We absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly
    I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs?
    I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you
    write in relation to here. Again, awesome weblog!

  16. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i
    subscribe for a blog web site? The account aided me a appropriate deal.
    I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent idea

  17. Valuable info. Lucky me I discovered your web site unintentionally, and
    I’m surprised why this twist of fate didn’t came about earlier!
    I bookmarked it.

  18. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an email.
    I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.
    quest bars http://bit.ly/3jZgEA2 quest bars

  19. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog
    posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this
    website. Studying this information So i’m satisfied
    to express that I have an incredibly excellent uncanny feeling I
    found out exactly what I needed. I such a lot undoubtedly will make sure to
    don?t overlook this website and provides it a look regularly.
    scoliosis surgery https://coub.com/stories/962966-scoliosis-surgery scoliosis surgery

  20. I’m not sure why but this web site is loading extremely slow for me.
    Is anyone else having this problem or is it a issue on my end?
    I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  21. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so
    I guess I’ll just sum it up what I submitted and say,
    I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to
    everything. Do you have any suggestions for first-time blog writers?
    I’d really appreciate it.

Leave a Comment