Loterij jackpots in de laatste week van januari 2019

Heb jij een droombestemming waar jij graag een keer heen wilt op vakantie? Wil jij een ontzettend dure auto aanschaffen? Of wil jij graag jouw droomhuis kopen? Dan moet je over een flinke bankrekening beschikken. Voor de meeste mensen blijft het echter alleen bij fantaseren over dit soort fantastische dingen. Jij doet dit ongetwijfeld ook weleens. Je kunt deze dromen echter werkelijkheid maken. Hoe? Door mee te spelen aan een loterij. Niet bij de nationale loterij, maar bij Europese en Amerikaanse loterijen. Waarom je juist hier mee zou doen? Omdat de jackpot hier doorgaans vele malen hoger ligt. En wanneer jij deze jackpot wint, kun jij ineens al jouw wensen in vervulling brengen. Heb jij geen zin om zelf uit te zoeken waar jij deze week het meeste geld kunt winnen? Dat komt goed uit! Wij hebben hieronder namelijk de vijf loterijen met de grootste jackpot op een rijtje gezet!

5. EuroMillions Spanje & Oostenrijk

De laatste plek in dit overzicht wordt deze week bezet door EuroMillions Spanje en Oostenrijk. Dat deze loterij op plek vijf staat, wil overigens nog niet zeggen dat het niet de moeite waard is om mee te doen. Bij beide loterijen kun jij de eerstvolgende trekking namelijk liefst 84 miljoen euro winnen. Dit is natuurlijk geen misselijk bedrag. Ook wanneer jij niet in Spanje of Oostenrijk woont, kun jij zonder problemen deelnemen aan de trekkingen die deze week plaatsvinden.

Hoe?

Door een lot te kopen via www.thelotter.com. Voordat jij een lot kunt kopen, dien je nog wel even zelf een aantal nummers uit te kiezen. Zeven stuks om precies te zijn. Je kiest eerst vijf ‘hoofdnummers’ uit de reeks 1 – 50. Vervolgens kies je ook nog twee Lucky Stars tussen de 1 en de 12. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je afrekenen en speel jij mee bij de eerstvolgende trekking. Er vindt iedere dinsdag en vrijdag een trekking plaats. Indien de jackpot niet valt, loopt deze alleen maar verder op bij iedere trekking.

Doe mee met de Euro Millions loterij en maak kans op 84 miljoen euro >>>

4. Mega Millions

Van de Europese loterij EuroMillions gaan we naar de Amerikaanse loterij Mega Millions. De jackpot van Mega Millions staat 15 miljoen euro hoger dan die van EuroMillions. Bij de Amerikaanse loterij kun jij deze week namelijk 109 miljoen dollar winnen. Omgerekend naar euro’s komen we in dat geval uit op iets meer dan 95,5 miljoen. Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om als niet-Amerikaan deel te nemen aan deze loterij. Dit is echter wel degelijk het geval. Ook als inwoner van Europa kun jij meedingen naar deze gigantische jackpot.

Bij The Lotter kun jij namelijk een officieel lot kopen voor de eerstvolgende trekking. Deze vindt dinsdag plaats. Overigens is er ook iedere vrijdag nog een trekking. Om mee te doen, moet jij ook hier weer vijf ‘hoofdnummers’ uitkiezen. Dit keer niet tussen de 1 en 50, maar tussen de 1 en 70. Daarnaast moet jij uit een reeks van 25 getallen nog één Mega Ball kiezen. Heb jij de zes getallen gekozen die met de trekking uit de koker rollen? Dan ben jij de winnaar van de jackpot. Indien er meerdere mensen zijn met dezelfde cijfers, moet je het bedrag delen. De kans hierop is echter bijzonder klein.

Doe mee met de Mega Millions loterij en maak kans op 95,5 miljoen euro >>>

Super Enalotto

In vergelijking met het overzicht van vorige week is de Italiaanse Super Enalotto deze week een plaatsje gezakt in het overzicht. En dat terwijl de jackpot er toch niet uit is gegaan de afgelopen week. Vorige week kon jij bij deelname aan deze loterij 94,2 miljoen winnen, maar deze week is de jackpot opgelopen tot 97,5 miljoen euro. Ook hier is het weer zaak om nummers uit te kiezen voor jij een lot aan kunt schaffen. Het gaat hier enkel om zes ‘hoofdnummers’ tussen de 1 en 90. Vind jij het lastig om zelf nummers te kiezen? Dan kun je dit ook voor je laten doen.

Althans, wanneer jij jouw loten voor de SuperEnalotto aanschaft via The Lotter. Heb jij je nummers gekozen of laten kiezen? Reken dan af en The Lotter zorgt er vervolgens voor dat jij een officieel lot voor deze loterij in handen krijgt. Ieder dinsdag, donderdag en zaterdag vindt er een trekking plaats. Overigens nog wel het vermelden waard bij deze loterij: jij kunt de jackpot met twee miljoen euro verhogen. Hoe? Door een zogeheten SuperStar te kiezen. Dit is een extra getal tussen de 1 en 90. Je kunt zo dus meer winnen, maar het wordt ook lastiger. Jij wint bij deze Italiaanse loterij namelijk ook alleen de jackpot wanneer jij alle getallen juist hebt gekozen.

Doe mee met de Super Enalotto loterij en maak kans op 97,5 miljoen euro >>>

EuroMillions Superdaw

Een nieuwe loterij in dit wekelijkse overzicht is de EuroMillions Superdraw. Dit is een loterij die zo af en toe gehouden wordt, maar zeker niet wekelijks. De trekking van deze loterij vindt vrijdag 1 januari plaats. Wat jij kunt winnen? Liefst 120 miljoen euro. Aanzienlijk hoger dan de gewone trekking van EuroMillions dus. Ook nu geldt weer dat jij makkelijk en snel een lot voor deze loterij koopt via The Lotter.

Net als bij EuroMillions kies je ook hier vijf getallen uit (1-50) en twee Lucky Stars tussen de 1 en 12. Zodra dit gelukt is en jij hebt betaald, ontvang jij van The Lotter een officieel lot voor deze loterij. Jij hoeft dus niet veel moeite te doen om kans te maken op deze enorme jackpot. Valt de jackpot niet? Dan ligt deze bij de volgende trekking van EuroMillions Superdraw alweer stukken hoger. De maximale hoogte van de jackpot kan overigens 190 miljoen euro bedragen.

Doe mee met de EuroMillions Superdraw en maak kans op 190 miljoen euro >>>

Powerball

Het is, hoe kan het ook anders, wederom een loterij uit de Verenigde Staten die deze week bovenaan dit overzicht staat. De Powerball-loterij heeft, net als vorige week, de eer om de hoogste jackpot te hebben. Waar deze op staat? Op 174 miljoen dollar. Omgerekend naar euro’s bedraagt de jackpot meer dan 150 miljoen. Dit is met afstand de hoogste jackpot uit dit overzicht. Net als bij Mega Millions geldt ook hier dat jij niet in Amerika hoeft te wonen om deel te nemen aan de eerstvolgende trekking. The Lotter kan jou namelijk een officieel lot bezorgen in deze loterij.

Ook hier is het, net als bij de bovenstaande vier loterijen, weer zaak om zelf nummers uit te kiezen. Bij de Powerball-loterij gaat het om vijf nummers tussen de 1 en 69 en een Powerball (1-26). Indien jij alle nummers juist kiest, mag jij je de gelukkige winnaar noemen van dit immense bedrag. Wanneer je dit weet? Aankomende woensdagavond, want dan vindt er weer een trekking plaats. Valt de jackpot dan niet? Dan kun je het zaterdag wederom proberen.

Doe mee met de Powerball Loterij en maak kans op 174 miljoen dollar >>>

Tagged with:

Leave a Comment