Loterijkoorts in Engeland en de Verenigde Staten loopt op!

Vandaag is de grote dag voor deelnemers aan de Powerball loterij en de Britse Nationale Loterij. Beide loterijen keren na vanavond immers recordjackpots uit. Vele Amerikanen en Britten zijn in de ban van deze record jackpots en kopen nog snel wat loten in voor de trekking van vanavond. Ook heel wat Nederlanders en Belgen kopen via internet loten in, om zo kans te maken op deze record jackpots! 

Als u meedoet aan bijvoorbeeld de Nationale Postcode Loterij of de Staatsloterij, krabt u zich vast achter de oren bij het lezen van de bedragen die omgaan in de Amerikaanse Powerball loterij en de British National Lottery. De jackpot van de Britse nationale loterij bedraagt 60 miljoen Britse pond, wat omgerekend in euro’s neerkomt op € 80 miljoen. De Amerikaanse Powerball loterij maakt het nog veel ‘bonter’. Daar wordt vanavond 800 miljoen dollar, oftewel € 730 miljoen weggegeven!

Britse Nationale Loterij

Het is druk bij de winkels waar loten worden verkocht. Het computersysteem van de Britse Nationale Loterij kraakt en piept. Er worden momenteel 400 loten verkocht. Niet per minuut, maar per seconde! Elke seconde kopen de Britten 400 loten in om kans te maken op de hoofdprijs van 80 miljoen euro! De gemiddelde wachttijd aan het loket bedraagt zo’n 10 minuten. Maar dat hebben de Britten er graag voor over om een kans te maken op de hoogste jackpot ooit in het Verenigd Koninkrijk. Wat ook meespeelt, is dat de jackpot moet vallen. Hoe dan ook wint iemand deze 80 miljoen euro. Dat kunt u ook zijn. Tenminste, als u uw loten voor de Britse Nationale Loterij online koopt. Dat kan via onder andere The Lotter.

Amerikaanse Powerball Loterij

De kans om de jackpot te winnen in de Powerball loterij is niet geweldig groot, namelijk 1 op 292,2 miljoen. Maar als u ‘m wint, dan hoeft u zich de rest van uw leven nog maar weinig zorgen te maken. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is over of u al dat geld wel op gaat krijgen. Afgelopen woensdag was er al een ware run op loten. De jackpot bedroeg toen 500 miljoen dollar en viel niet. Gevolg is dat de jackpot nu 800 miljoen dollar bedraagt. Omgerekend is dit 730 miljoen dollar. € 730.000.000,00. Dat zijn veel nulletjes, hè?

In de loterijgekke staat Virginia gaan vandaag bijna 14.000 loten per minuut over de toonbank. Ook u kunt meedoen en hoeft er niet eens voor naar de Verenigde Staten af te reizen. Via The Lotter kunt u online voor € 13,95 drie loten kopen. Drie kansen op 730 miljoen euro dus en dat voor de prijs van amper twee pakjes sigaretten!

Click Now!
 

Tagged with:

Leave a Comment