Nieuwjaarslotto in België levert gelukkige winnaar 6 miljoen euro op

Oud en nieuw is behalve champagne, oliebollen en vuurwerk, ook het feest van de eindejaarsloterijen. Met goed gevulde jackpotten proberen verschillende loterijen u te verleiden om een lot aan te schaffen. Zo’n lot kan zomaar eens betekenen dat u het nieuwe jaar begint als miljonair. Voor een deelnemer aan de Belgische Nieuwjaarslotto

Nieuwjaarslotto: 6 miljoen euro jackpot

De Belgische Nationale Loterij organiseert elk jaar een Superlotto. Deze Superlotto kent twee trekkingen in december, waaronder ook de trekking met oudjaar. Omdat tijdens de eerste trekking in december de jackpot niet is gevallen, bedroeg de jackpot voor de Nieuwjaarslotto maar liefst 6 miljoen euro.

Dat is de moeite. Zo dachten ook vele honderdduizenden Belgen er over. De lottoformulieren gingen als warme broodjes over de toonbank. Vele honderdduizenden Belgen probeerden de 6 cijfers goed te raden. De winnende nummers waren uiteindelijk: 1, 6, 19, 23, 35 en 43. Een iemand alle alle zes de cijfers juist. Deze persoon is nu 6 miljoen euro rijker geworden dankzij het meedoen aan de Belgische Nieuwjaarslotto en het aankruisen van de zes juiste cijfers.

Vijf spelers kruisten 5 juiste cijfers aan het kruisten ook het juiste bonusgetal aan. Zij winnen ieder € 50.433. De 189 spelers die vijf cijfers goed aankruisten moeten genoegen nemen met ieder € 1.265,50.

Heb je deze afspraak gemist? Niet getreurd. In januari 2016 zijn er vele miljoenen euro’s prijzen geld te verdelen in buitenlandse loterijen. Meedoen aan buitenlandse loterijen is erg eenvoudig tegenwoordig. Je kunt loten kopen via internet. Dit kan via bijvoorbeeld The Lotter. Zo is vandaag de trekking van Euro Millions. De jackpot bedraagt 41 miljoen euro. Het kan altijd nog extremer, Morgen is namelijk de trekking van de US Mega Millions. De hoofdprijs bedraagt 130 miljoen dollar!

Leave a Comment