Panamese gepensioneerde wint 30 miljoen dollar via internetloterij

De getallen 3 – 10 – 20 – 29- 35 en 50 bleken maar liefst 30 miljoen dollar waard te zijn. Auro Dominguez Canto uit Panama koos deze getallen nadat ze wat sommetjes had gemaakt met verjaardagen van dierbare familieleden. Dat bleek een gouden greep, want de jackpot van de Florida Lotto viel op deze geluksgetallen.

Aura Dominguez Canto deed mee aan de Florida Lotto via de online lotenverkoper TheLotter.com. Dominguez Canto deed pas voor de vierde keer mee aan een loterij via The Lotter. Je hoeft dus niet lang mee te doen om een grote prijs te kunnen winnen.

Ze breekt hiermee ook het record van een Irakees die eerder 6,4 miljoen dollar won via The Lotter.

Hoe won Aura Dominiguez Canto haar jackpot?

Een mens droomt weleens. Zo ook Aura Dominguez Canto. Ze heeft de pensioengerechtigde leeftijd al bereikt, maar de hoogte van haar pensioen in Panama is niet om over naar huis te schrijven. Dominguez Canto werkte daarom ook nog gewoon naast haar pensioen. Het geld is hard genoeg nodig om haar kinderen financieel te steunen. Een krantenartikel over een Schotse loterij deed haar doen dromen. Ze besloot om ook haar kans te wagen. Niet in een Panamese loterij, maar in een Amerikaanse loterij.

Ze koos ervoor om via The Lotter haar loten te kopen. The Lotter biedt keuze uit vele tientallen internationale loterijen. Haar keuze viel op de Florida Lotto. Viermaall bleek scheepsrecht te zijn. De eerste drie keer dat ze meespeelde met de getallen 3, 10, 20, 29, 35 en 50 won ze niets. Nog geen paar dollar. De vierder keer was het raak en ook meteen goed raak.

Direct na de trekking werd Aura gebeld door The Lotter om haar te feliciteren met het goede nieuws. In Panama was het op dat moment nog vroeg in de ochtend. Dominguez Canto sprong een gat in de lucht. Dankzij deze Florida Lotto Jackpot kan ze eindelijk stoppen met werken.

Grootste winnaar ooit via The Lotter

Aura Dominguez Canto mag zich de grootste internetwinnaar ooit noemen. Nog nooit won een loterij deelnemer zo’n groot bedrag als deze Panamese. Ze brak hiermee het record van de Irakees die in 2015 maar liefst 6,4 miljoen dollar won in de Oregon Megabucks Loterij.

Andere grote prijswinnaars via the Lotter zijn onder andere:

  • een Australiër die 1 miljoen dollar won in de Powerball loterij;
  • de Rus S. die 24 duizend euro won in de Oostenrijkse Lotto;
  • een Canadees die 1 miljoen dollar won in de Powerball;
  • een man uit El Salvador die 1 miljoen dollar won in de Powerball;
  • B. U., een Brit die 1 miljoen dollar won in de Powerball,
  • de Letse deelnemer die 578 duizend euro won in de Italiaanse Super Ena Lotto.

Via The Lotter kunnen spelers van over de hele wereld deelnemer aan loterijen van over de hele wereld. Vanuit Australië kun je meedoen aan de Amerikaanse Powerball Loterij. En vanuit Nederland kun je ook meedoen aan allerlei loterijen. Van de Powerball tot de Spaanse El Gordo en van de Poolse Lotto tot de Oz’ Lotto uit Australië.

doe mee aan de florida lotto via the lotter  

Tagged with:

Leave a Comment