Powerball jackpot verhoogd naar 1,4 miljard euro: koop je loten online!

Er is een ware run ontstaan op loten voor de Amerikaanse Powerball-loterij met een jackpot van 1,3 miljard dollar! Ook buiten de Verenigde Staten is de interesse erg groot! Veel niet-Amerikanen, waaronder ook veel Nederlanders en Belgen, kopen online loten voor de Powerball trekking van a.s. woensdag 13 januari 2016. Dat heeft wel wat gevolgen: de website waar je online loten voor de Powerball-loterij kunt kopen, is van tijd tot tijd even offline, omdat deze website de enorme drukte niet aan kan. Positief gevolg daarvan is wel dat er zoveel loten worden verkocht dat de jackpot is opgehoogd tot 1,4 miljard dollar! De verwachting is dat deze jackpot nog verder gaat stijgen, want er worden echt heel veel loten verkocht!

De gekte is compleet in de Verenigde Staten. Zelfs advertentieborden en billboards waren hier niet op berekend. Noodgedwongen vermelden ze 999 miljoen dollar, omdat ‘n miljard er niet op past. Ook is van tijd tot tijd The Lotter offline. The Lotter is de website waarop je als niet-Amerikaan loten kunt kopen voor deze wereldrecord jackpot van inmiddels 1,4 miljard dollar. Ook deze website lijkt soms niet berekend zijn op de enorme gekte die is ontstaan omtrent deze Amerikaanse miljardenjackpot van de Powerball Loterij. Gelukkig is er nog ‘m website waar je loten kunt kopen. Dit is de website van Lottos Online.

Koop je loten voor de Powerball jackpot online

Op Lottos Online zijn Powerball loten online te koop voor € 5 per lot. Voor € 5 koop je dus ‘n kans op deze 1,4 miljard dollar. Lottos Online is wat duurder dan The Lotter – een lot kost namelijk € 0,80 extra ten opzichte van The Lotter – maar twee belangrijke voordelen zijn:

  • Je kunt loten per stuk kopen in plaats van per drie. Hierdoor kun je voor € 5 al meedoen aan de loterij, terwijl je bij The Lotter minimaal drie loten a € 13,95 dient aan te schaffen.
  • De website van Lottos Online lijkt een stuk beter bestand te zijn tegen de grote drukte die is ontstaan in deze Powerball gekte! Niemand wil namelijk deze loterij missen en iedereen wil graag kans maken op deze 1,4 miljard euro!

De kans om met één enkel Powerball lot kan iedereen wel dromen inmiddels: 1 op 292,2 miljoen. De kans dat de Powerball jackpot van 1,4 miljard woensdag valt is ‘n stuk groter. Ongeveer 85% procent van alle mogelijke combinaties is in het spel! Dat percentage zal naar woensdag toe nog toenemen tot naar verwachting 95%, omdat de loten verkoop onverminderd hard door blijft gaan en vele geïnteresseerden extra loten inkopen of alsnog loten kopen.

De meeste mensen kiezen er voor om de computer 5 getallen en het Powerball-getal uit te laten kiezen. Maar liefst 95% van alle loten bevatten door de computer geselecteerde getallen. Slechts 5% van de deelnemers vertrouwt op eigen inzichten en kiest zelf de 5 getallen en het Powerball getal. Wat doe jij: laat je de computer kiezen of kies je zelf je getallen uit?

Koop je loten voor de Powerball loterij!

 

 

 

Tagged with:

Leave a Comment