Xavi wint loterij in Qatar

Geld heb je nooit genoeg. Ex-Barcelona-ster Xavi verdient in Qatar zo’n tien miljoen euro per jaar bij de voetbalclub Al Sadd. Dat weerhield hem er niet van om mee te doen aan de loterij van Doha Bank.

Met resultaat. Xavi won al bijna alles wat er te winnen valt: de Spaanse competitie, de Champions League, het Europees Kampioenschap en ten koste van Oranje het wereldkampioenschap. Nu mag hij ook de jackpot van de Doha Bank loterij aan dat rijtje toevoegen. Deze jackpot levert hem 1 miljoen riyals op, omgerekend zo’n 225 duizend euro.

Xavi haalt de prijs persoonlijk op

De voormalige superster van Barcelona kwam de prijs hoogstpersoonlijk ophalen in de mall of Qatar. Hij besloot mee te doen aan de loterij na het openenvan een bankrekening bij de Doha Bank in Qatar eind 2016. Toen viel zijn oog op het Al Dana programma. Dit programma is in het leven geroepen om mensen aan te moedigen om spaargeld op hun bankrekening te zetten.

Je kunt gratis meedoen als je minimaal 5.000 Royals op je account hebt staan. Voor elke 1.000 riyals die je spaart, krijg je extra tickets voor de loterij. Als je meer dan 25.000 riyal spaart, krijg je 6 kansen op de hoofdprijs van 1 miljoen. Iemand als Xavi, met een jaarsalaris van 10 miljoen euro per jaar, heeft elke maand dus heel wat loten in handen. Naast de jackpot van 1 miljoen riyals, winnen 15 spaarders 10.000 riyals, 1 spaarder 100.000 riyals en krijgt één jeugdige spaarder een studiebeurs.

Xavi mag nu 225 duizend euro toevoegen aan zijn geschat vermogen van zo’n 40 miljoen euro.

[Lees verder onder de afbeelding]

xavi doha bank loterij

Meedoen aan de Doha Bank loterij

Kan dat? Alleen als je een bankrekening hebt bij de Doha Bank. Je moet er dan ook minimaal 5.000 riyal op hebben staan en minimaal 25.000 riyals sparen om kans te maken op de jackpot. Gelukkig zijn er online verschillende alternatieven, met hogere jackpots.

Deze week worden er namelijk een aantal zeer interessante jackpots verloot:

  • Powerball: vandaag zit er maar liefst 83 miljoen dollar in de pot.
  • Mega Millions: deze vrijdag kun je 70 miljoen dollar winnen.
  • SuperEnaLotto: deze Italiaanse loterij verloot morgen 30,3 miljoen euro.
  • EuroMillions: donderdag gaat er 28 miljoen euro uit.
  • Euro Jackpot: donderdag staat er 22 miljoen euro op het spel.

xavi wint loterij qatar

Tagged with:

3 Responses to “Xavi wint loterij in Qatar”

Leave a Comment