Powerball JackpotHet meespelen met buitenlandse loterijen biedt vele voordelen. Op deze website “BuitenlandseLoterijen.com” hebben we een groot aantal van deze voordelen al besproken. Meedoen met buitenlandse loterijen is goedkoper dan meedoen met Nederlandse of Belgische loterijen. Daarnaast zijn de hoofdprijzen een stuk hoger dan bij bijvoorbeeld de Staatsloterij, de Nationale Loterij of de Nationale Postcode Loterij. Ook is de kans om te winnen groter en is het uitkeringspercentage veel groter.

Buitenlandse loterijen worden ook in het buitenland georganiseerd. Nu zijn er wel loterijen, zoals EuroMillions en EuroJackpot, waarvoor u lokaal loten kunt kopen. Deze loterijen worden immers georganiseerd in bijna alle Europese lidstaten. Ook loten voor bijvoorbeeld de Duitse lotto zijn nog wel binnen handbereik voor mensen die niet al te ver van de Duitse grens af wonen. Veel Nederlanders in de grensstreek doen weleens een dagje Duitsland om brandstof, sigaretten, drank en loten voor de Duitse lotto in te slaan.

Doe vanuit huis mee met internationale loterijen

Naar de Verenigde Staten gaan voor de Powerball of Mega Millions, naar Spanje gaan voor de El Gordo of naar Italië gaan voor de Super Enalotto, is een stuk moeilijker. Gelukkig hoeft dat ook niet meer. Er zijn een aantal betrouwbare websites van online lotenverkopers. Op deze loterijenwebsites kunt u online loten kopen voor zo ongeveer alle belangrijke loterijen die er op deze aardbol worden georganiseerd. Je hoeft dus niet meer naar de Verenigde Staten af te reizen voor het kopen van Powerball loten, naar Italië af te reizen om loten in te slaan voor Super Ena Lotto of naar Spanje af te reizen om mee te doen aan El Gordo. Je koopt je SuperEnaLotto, El Gordo en Powerball loten online!

Je hoeft je huis dus niet meer uit om mee te doen aan buitenlandse loterijen. Voortaan koop je je loten voor buitenlandse loterijen online! Dat je je huis niet meer uit hoeft, is slechts een van de vele voordelen van online loten kopen voor buitenlandse loterijen. Andere voordelen zijn:

  • Je krijgt aantrekkelijke kortingen als je meerdere loten tegelijk koopt. Heb je bij de sigarenboer ooit al eens korting gehad toen je vijf Staatsloten ineens kocht? Juist.
  • Na aankoop van het lot, stuurt de lotenverkoper je een scan van het lot en wordt het originele lot in de kluis van de lotenverkoper bewaard. Op deze manier raakt er nooit een lot kwijt of komt er nooit een lot terecht in de wasmachine omdat het nog in bijvoorbeeld uw spijkerbroek zit.
  • Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de resultaten van de trekkingen waarvoor je loten hebt gekocht. Je hoeft dus geen televisieshow te volgen of krant te kopen om op de hoogte te zijn van het resultaat van de trekking.
  • Gewonnen prijzen worden automatisch in uw account gestort. Op deze manier vergeet u nooit om de door u gewonnen prijzen te incasseren. Het komt immers vaak voor dat mensen loterijprijzen vergeten te incasseren.

Online loten verkopers

Er zijn een aantal betrouwbare online lotenverkopers actief, maar helaas ook wat online lotenverkopers die onbetrouwbaar zijn gebleken. Vandaar dat het belangrijk is dat u weet welke lotenverkopers betrouwbaar zijn en welke online loterijen onbetrouwbaar zijn! Zelf spelen we al een aantal jaren online mee met internationale loterijen. Daardoor durven we wel te stellen dat we er kijk op hebben. Daarom hebben we deze pagina gemaakt, om Nederlandse en Belgische spelers ervan te overtuigen om niet meer te trappen in de praatjes van Staatsloterij oplichters, Postcode Loterij oplichters en Nationale Loterij oplichters, maar om loten te kopen voor internationale loterijen met betere winstkansen.

The Lotter

The Lotter is een van de langst bestaande online lotenverkopers en in elk geval de grootste. The Lotter is op loterijengebied een beetje wat Coca Cola is onder de cola-merken. De grootste, de The Lotter online loten buitenlandse loterijenbekendste, de eerste. Voor Nederlandse en Belgische spelers ook de meest geschikte. Betalen kan namelijk via onder andere iDEAL, Bancontact Mister Cash, maar ook via talloze andere betaalmethoden, zoals de e-wallets Neteller en Skrill.

The Lotter is sinds 2002 actief als verkoper van online loten voor internationale loterijen. Inmiddels spelen al miljoenen spelers van over de hele wereld mee in internationele loterijen via The Lotter. Met succes, want The Lotter heeft al een heel wat prijzen uit mogen keren aan winnaars. Dat uitkeren doet The Lotter zonder enige vorm van administratiekosten. Zo won een Irakees via The Lotter dik 6 miljoen euro in een Amerikaanse loterij, een Canadees een leuke prijs in de Duitse Lotto en won een Australiër via The Lotter als eens een mooie prijs in de Powerball loterij.

Kortom: goedkoop, simpel en veilig online loten kopen voor buitenlandse loterijen, doe je via The Lotter.

Lottosend

LottosendHet succes van The Lotter heeft ook andere bedrijven geïnspireerd om online loten aan te bieden voor loterijen van over de hele wereld. Een van de eerste bedrijven die probeerde het succes van The Lotter te evenaren, is Lottosend.

Lottosend is een Slowaaks bedrijf dat over de hele wereld loten verkoop. Ook vanuit Nederland en België kun je, in het Nederlands, Engels, Frans of Duits, loten kopen voor 13 verschillende internationale loterijen. Het aanbod is dus wat kleiner dan bij The Lotter, maar alle grote loterijen zijn vertegenwoordigd bij Lottosend. Zo kun je via Lottosend onder andere meedoen aan de SuperEnaLotto, Powerball, Mega Millions, Euro Millions, El Gordo en de Australische Lotto.

Betalen kan op deze website via vele tientallen verschillende betaalmethoden. Hieronder ook Bancontact Mister Cash, iDEAL, Skrill, Neteller en de Paysafecard.

LottosOnline

Ook LottosOnline heeft zich net als Lottosend beperkt tot de belangrijkste loterijen. LottosOnline heeft de acht populairste loterijen uitgekozen. Voor deze loterijen kun je loten kopen bij LottosOnlineLottosOnline. Uiteraard horen de Amerikaanse record jackpot loterijen US Powerball en Mega Millions bij deze 8. Verder biedt Lottos Online online loten aan voor de Europese loterijen Euro millions en Euro Jackpot, de Spaanse loterijen La Primitiva, Bono Lotto en El Gordo en natuurlijk de Duitse Lotto.

LottosOnline is officieel gevestigd op Cyprus. We hebben goede ervaringen met LottosOnline en LottosOnline oplichters noemen zou een absolute leugen zijn. Toch vinden we dit bedrijf net wat minder transparant dan bijvoorbeeld The Lotter.

Jackpot.com

Jackpot.comLottomatrix Limited besloot na het succes van The Lotter om in 2016 de zaken wat serieuzer aan te pakken. Jackpot.com is namelijk de enige online lotenverkoper met een officiële online kansspelvergunning. Jackpot.com heeft niet de minste vergunning. Deze online lotenverkoper beschikt namelijk over de officiële licentie van de UK Gambling Commission, zeg maar de Britse Kansspelautoriteit.

In 2012 werd de domeinnaam Jackpot.com al gekocht voor 500.000 dollar. Dat belooft wat. Vooralsnog is de website in aanbouw. Dat betekent dat de website beschikbaar is in het Engels en niet in het Nederlands. Ook kun je vooralsnog niet betalen via iDEAL, maar wel via bijvoorbeeld Skrill en Neteller. Ook is het aanbod van internationale loterijen vooralsnog beperkt tot vijf stuks, namelijk Powerball, Mega Millions, Euro Millions, Euro Jackpot en de Duitse Lotto.

Lotto Agent

Een relatief nieuwe partij is Lotto Agent. Deze online lotenverkoper is door ons uitgetest en betrouwbaar gevonden. Lotto Agent biedt de keuze uit een negental internationale loterijen.

Hierbij alle grote, internationale loterijen, zoals onder meer de Amerikaanse Powerball en de Mega Millions. Maar ook dichterbij huis grote loterijen uit Duitsland, Italië en Spanje.