Gulf Lotto onbetrouwbaarEU-Logistik-Transport heeft met Lottosend en Gulf Lotto twee verschillende websites waarop je online loten kunt kopen voor internationale loterijen. Helaas behoren Lottosend en Gulf Lotto tot de onbetrouwbare online loten verkopers. Wij raden je dan ook af om hier loten te kopen. Het is beter om loten te kopen bij betrouwbare online loten verkopers die hun waarde door de jaren heen hebben bewezen. Een mooi voorbeeld hiervan is The Lotter.

Welke loterijen biedt Gulf Lotto aan?

Gulf Lotto biedt beduidend minder loterijen aan dan bijvoorbeeld The Lotter. Waar je bij The Lotter de keuze hebt uit z’n 50 verschillende loterijen, heeft Gulf Lotto in feite de keuze al voor je gemaakt. Je kunt online loten kopen voor 12 internationale loterijen bij GulfLotto. De prijzen liggen over het algemeen ook nog eens hoger dan bij The Lotter.

Hieronder een overzicht welke loterijen je kunt spelen via GulfLotto:

Een groot nadeel van Gulf Lotto is dat prijzen vaak niet worden uitbetaald en dat er geen ondersteuning is bij het incasseren van jackpot prijzen. Om een jackpot prijs te kunnen incasseren, moet je vaak in persoon verschijnen. Betrouwbare lotenverkopers als The Lotter en Jackpot.com regelen dit voor je zonder administratiekosten te rekenen. Gulf Lotto zegt doodleuk dat je zelf maar een advocaat en adviseur moet zoeken.

Kortom: aan GulfLotto heb je helemaal niets. Als je een jackpot wint, dan moet je er van op aan kunnen dat de lotenverkoper je bijstaat bij het incasseren van de net gewonnen prijs van je leven. GulfLotto levert klantenservice tot jouw centen binnen zijn. Daarna is de service en eerlijkheid ver te zoeken.

Gulf Lotto bonus

Storten bij Gulf Lotto kan wel eenvoudig en op veel verschillende manieren. In Nederland en België worden respectievelijk iDEAL en Bancontact het meest gebruikt om online betalingen te verrichten. Gulf Lotto biedt beide betaalmethoden aan. Daarnaast kun je nog op vele andere manieren betalen, zoals onder andere via je credit card, via Skrill of via Neteller. Opvallend genoeg kan je loten betalen via de handige Paysafecard niet.

Als een van de weinige online lotenverkopers heeft Gulf Lotto een cash bonus. Bij je eerste aankoop krijg je de waarde van je aankoop in punten in je Gulf Lotto-account gestort. Het maximaal te ontvangen bonusbedrag is € 30. Dat houdt in dat als je voor 30 euro loten koopt, je voor 30 euro aan punten in je GulfLotto-account krijgt. Met deze punten kun je vervolgens loten kopen voor een van de twaalf loterijen die je kunt spelen op de website van deze niet zo betrouwbare online lotenverkoper.

koop je online loten via the lotter