IceLottoHelaas zijn er ook onbetrouwbare online lotenverkopers. Een van die onbetrouwbare online lotenverkopers is IceLotto. Hoewel IceLotto zelf adverteert met as seen on The Telegraph, BBC, The Huffington Post en CNN, heeft geen mens op aarde op deze media ooit iets gezien over IceLotto. Dat is ook niet zo heel gek, want helaas is IceLotto onbetrouwbaar. De Ice Lotto ervaringen zijn niet best en veel spelers hebben helaas naar hun geld kunnen fluiten.

Ice Lotto is een online lotenverkoper die eigendom is van Hans Management Ltd. Hans Management Ltd is officieel gevestigd in Cyprus op een adres dat vaak wordt gebruikt als adres voor brievenbusfirma’s. IceLotto beschikt niet over een kansspelvergunning. De enige online lotenverkoper met een kansspelvergunning is Jackpot.com.

Welke loterijen kun je spelen via IceLotto?

IceLotto heeft gekozen voor de populairste loterijen. Je kunt hier bij lange na niet alle loterijen uit de wereld spelen. Het aanbod van loterijen van The Lotter is bijvoorbeeld vele malen groter te noemen. Ice Lotto heeft gekozen voor 12 van de populairste loterijen:

De prijzen liggen wel wat hoger dan bij Jackpot.com en The Lotter. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een lot voor de Powerball-loterij het bedrag van € 5,16. Dat is bijna anderhalf keer de prijs die op andere websites wordt gevraagd.

Wat voor bedrijf zit er achter IceLotto?

Ice Lotto wordt gerund door Hans Management Ltd. Dit bedrijf is officieel gevestigd aan de 15 Themistocles Dervis in de Cypriotische hoofdstad Nicosia. Dit is een adres dat vaker wordt gebruikt als brievenbusadres voor offshore bedrijven. Dat geldt ook voor het adres waar de betaaldienstverlener is gevestigd. Y&M Hans Management Ltd treedt op als betaaldienstverlener. Dit bedrijf is gevestigs aan de 6 Ioanna Stylianou Office 202 te Nicosia.

Ice Lotto zelf staat niet goed bekend. Er zijn volop klachten van spelers die klagen dat Ice Lotto, eenmaal dat de credit card gegevens bekend zijn, zomaar geld afhaalt van de rekening. Mocht je dus echt graag willen spelen via Ice Lotto en liever niet via een van de betrouwbare online loten verkopers, dan laat je het best niet je kredietkaart gegevens achter bij Ice Lotto. Dat hoeft ook niet, want je kunt betalenvia onder andere iDEAL, zodat er geen credit card aan te pas komt.

Behalve via iDEAL kan er onder andere betaald worden via Skrill, Sofort, Giropay en JCB. Er kan ook betaald worden via Visa en Mastercard, maar dat willen we dus graag iedereen afraden.