Jackpot.comEr is maar één online lotenverkoper met een officiële licentie. Dat is dan ook nog eens een hele serieuze online kansspelvergunning. Jackpot.com pakt de zaken serieus aan. Jackpot.com betaalde maar liefst € 500.000 voor de domeinnaam Jackpot.com en verwierf als enige online loten verkoper een officiële licentie van de UK Gambling Commission, de Britse Kansspelautoriteit.

Jackpot.com is pas sinds 1 augustus 2016 actief en is dus nog volop in ontwikkeling. Dat is er dan ook de reden van dat deze website vooralsnog niet in het Nederlands beschikbaar is, dat als je graag via iDEAL wilt betalen, je dit eerst via Skrill moet storten en er tot op heden nog slechts 5 loterijen speelbaar zijn op de website van Jackpot.com.

Dat zijn dan wel de grootste en de populairste loterijen. Zo kun je op deze website loten kopen voor de Powerball, Mega Millions, Euro Jackpot, Euro Millions en de Duitse Lotto. Dit gaat tegen hartstikke sterke tarieven. Jackpot.com heeft zich in de korte tijd dat men online is, ontwikkeld tot een echte prijsvechter tussen de lotenverkopers. Eigenaar Lottomatrix Ltd. is gevestigd in Londen en werkte voorheen samen met The Lotter. Na een aantal jaren het kunstje afgekeken te hebben, durfde Jackpot.com de stap aan om zelf online loten aan de man te brengen.

Sterke punten van Jackpot.com zijn onder andere:

  • Je kunt losse loten zonder abonnement kopen voor de vijf populairste internationale loterijen, waaronder de Powerball en Euro Millions.
  • Jackpot.com beschikt over een licentie van de Britse Gambling Commission.
  • Helpdesk die dagelijks bereikbaar is tussen 10 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds

koop je loten bij jackpot.com

Powerball-loterij

De Powerball is de grootste loterij ter wereld. Ook in Nederland en België is de Powerball een bekende naam. Dit komt door de jackpot van maar liefst 1,6 miljard die in januari 2016 viel. De Powerball-gekte die in de Verenigde Staten ontstond, sloeg over naar Nederland en België.

De minimale jackpot van de Powerball bedraagt telkens 40 miljoen dollar. De maximale jackpot is ongelimiteerd en al bewezen is dat die op kan lopen tot meer dan 1,5 miljard dollar. De kans om deze jackpot te winnen is 1 op iets meer dan 292 miljoen. De kans om ‘n prijs te winnen, is een stuk groter. Die kans is namelijk iets gunstiger dan 1 op 25.

Jackpot.com biedt als een van de weinige online lotenverkopers Powerball-loten per stuk aan. Bij veel andere sites moet je minimaal 3 loten afnemen. Bij Jackpot.com kun je Powerball-loten ook los kopen. Je betaalt hier € 3 per lot. Ook dat is een stuk goedkoper dan bij concurrenten als bijvoorbeeld The Lotter.

Mega Millions loterij

De MegaMillions loterij is in de Verenigde Staten de grote concurrent van de Powerball. Voorheen was Mega Million de grootste Amerikaanse loterij met de grootste prijzen. Tegenwoordig zijn de rollen omgedraaid.

De Mega Millions jackpot bedraagt minimaal 15 miljoen dollar per trekking. De maximale jackpot is ongelimiteerd. De hoogste Mega Millions jackpot ooit, staat op 656 miljoen dollar. Drie Mega Millions-geluksvogels wonnen op 30 maart 2012 deze jackpot.

Ook voor deze loterij kun je losse loten kopen. Dat is toch wel een uitstekend voordeel van Jackpot.com. Geen minimale afname van meerdere loten en je ziet absoluut niet vast aan een abonnement. Voor het luttele bedrag van € 3 maak je kans op de Mega Millions Jackpot.

Euro Millions

De grootste loterij in Europa is de Euro Millions. Vanuit heel Europa kun je meedoen aan de Euro Millions. Onder andere in Nederland en België worden loten verkocht voor deze loterij. De inleg gaat in een grote Europese pot en daaruit wordt de jackpot van EuroMillions betaald.

De minimale jackpot bedraagt 15 miljoen euro per trekking. De jackpot kan oplopen tot maximaal € 190 miljoen. De kans op deze jackpot is 1 op iets meer dan 116 miljoen. De kans op het winnen van een prijs is precies 1 op 13.

Jackpot.com biedt losse loten aan voor deze loterij. Voor € 2,50 per lot heb je precies één kans op de miljoenen jackpot van Europa’s meest gespeelde loterij. Dat is geen geld en een van de scherpst geprijsde loterijen .