LottosendEr zijn betrouwbare online lotenverkopers zoals The Lotter en Jackpot.com en je hebt minder betrouwbare online lotenverkopers, zoals Ice Lotto. En ook Lottosend. Onze ervaringen met Lottosend zijn niet positief. Zo wordt er bijvoorbeeld totaal niet gereageerd op “lastige” vragen. Het verbaast dan ook niet dat er nogal wat klachten zijn van loterijspelers over het niet uitbetalen van prijzengeld door Lottosend.

Wie er precies achter Lottosend zit, is na onderzoek en vragen niet duidelijk geworden. Dat is al een heel erg slecht teken natuurlijk. Het bedrijf achter Lottosend zit ergens in Slowakije. Ook Cyprus en Israel komen we tegen. Erg verwarrend allemaal dus. Ook als loterijdeelnemer is het belangrijk om te weten met wie je zaken doet. Je moet er van op aan kunnen dat de door jou aangeschafte loten daadwerkelijk ingekocht worden. Dat kan bij Lottosend middels de ‘shipping service’. Jouw fysieke lot wordt dan naar je opgestuurd. Uiteraard tegen extra kosten.

Lottosend bonussen en stortingen

Lottosend doet wel haar best om je over te halen om te spelen via deze website. Zo wordt er elke zondag voor in totaal € 1.000 aan bonussen weggegeven. Voor 50 spelers die op zondag loten inkopen, ligt er een bonus klaar van € 20. Ook krijg je tot maximaal € 30 bonus de eerste keer dat je loten inkoopt via Lottosend. De bonusvoorwaarden zijn niet te vinden op de website van Lottosend. Ook dat is weer een rode vlag die erop wijst dat je beter kunt spelen via betrouwbare online lotenverkopers.

Mocht je willen spelen via Lottosend, dan zijn er in elk geval wel voldoende mogelijken om geld te storten. Geld storten richting Lottosend kan onder andere via iDEAL, de populairste online betaalmethode in Nederland. Alternatieven zijn onder andere storten via Neteller, Skrill, de Credit Card en Bancontact Mister Cash. Deze laatste is zeg maar de Belgische variant van iDEAL.

Let er wel op dat Lottosend bij uitbetalingen van gewonnen prijzen (als ze dat al doen) administratiekosten in rekening brengt. Betrouwbare lotenverkopers als The Lotter en Jackpot.com doen dit niet.

Op eigen risico: pak je € 20 bonus bij Lottosend   

Welke loterijen kun je spelen bij Lottosend?

Lottosend heeft duidelijk een minder ruim aanbod dan marktleider The Lotter. Vooralsnog heeft Lottosend wel een ruimer aanbod dan Jackpot.com. Om het toch maar eens weer te vergelijken met de twee toonaangevende online lotenverkopers.

Je kunt via Lottosend meespelen met twaalf loterijen. Dit zijn de meest gespeelde internationale loterijen dan wel loterijen uit de belangrijkste markten waar Lottosend zich op richt. Dit zijn uiteraard de twee belangrijkste Amerikaanse loterijen. Powerball en Mega Millions zijn met afstand de populairste internationale loterijen. Dat is vooral te danken aan de hoge jackpots die er regelmatig uitgaan bij deze loterijen. Zo keerde Powerball begin 2016 een bedrag van maar liefst 1,6 miljard dollar uit. Nog altijd een absoluut wereldrecord.

Ook de grote Europese loterijen kun je spelen via Lottosend. Via nationale loterijen van bijna alle Europese landen, waaronder ook Nederland en België, wordt er geld ingelegd in de jackpots van Euro Millions en Euro Jackpot. De jackpots van deze twee Europese loterijen kunnen dan ook stevig oplopen. Verder zijn in Europa de grote Spaanse en Italiaanse loterijen razend populair. Via Lottosend kun je dan ook loten kopen voor de Italiaanse Super Ena Lotto, Super Lotto Plus en de Spaanse loterij El Gordo.

Verder kun je bij Lottosend terecht voor een aantal Australische loterijen, te weten Oz Lotto, Saturday Lotto, Monday Lotto, Wednesday Lotto en de Australische Powerball loterij. Hiermee laat Lottosend zien dat het in elk geval een groot aantal Australische bezoekers en klanten heeft.

speel mee bij lottosend