LottosOnline is een helaas een van de vele onbetrouwbare online lotenverkopers. Toen we zelf een kleine prijs wonnen (ongeveer 90 dollar), kregen we dit geld niet eens uitgekeerd. Als je ‘n prijs van een paar tientjes al niet uitgekeerd krijgt, hoef je op een grote prijs al helemaal niet te rekenen. 

Online loten kopen voor buitenlandse loterijen bij LottosOnline

LottosOnlineLottosOnline biedt online loten aan voor een aantal populaire loten. Heel omvangrijk is het aanbod van loterijen niet – LottosOnline kan bijvoorbeeld niet tippen aan The Lotter – maar er is wel duidelijk gekozen voor de meest populaire loterijen. Blikvangers zijn de Amerikaanse loterijen Powerball en Mega Million. Verder is gekozen voor een overwegend Europees aanbod met de Europese loterijen Euro Millions en Euro Jackpot. Verder kun je nog meespelen met de grote Spaanse loterijen BonoLotto, La Primitiva en El Gordo. Het aanbod van internationale loterijen is verder gecompleteerd met de Duitse Lotto.

De prijzen van de loten liggen bij LottosOnline over het algemeen wat hoger dan bij The Lotter. Een lot voor de Powerball-loterij kost bijvoorbeeld € 4,90, waarmee het dik € 1 duurder is dan bij The Lotter. Ook moet je bij Lottos Online minimaal 5 loten afnemen, terwijl je via The Lotter al mee kunt spelen met een minimale afname van 3 Powerball-loten. Ook bij andere loten liggen de prijzen wat hoger en is de minimale afname wat groter. Daardoor ben je duurder uit dan bij The Lotter.

Lottos Online VIP-programma

Een van de sterkere punten van Lottos Online is het VIP-programma. Weinig online lotenverkopers beschikken over een uitgebreid VIP-programma, maar bij Lottos Online kun je hier dus wel van profiteren. Het VIP-programma is ook makkelijk toegankelijk, wat uiteraard ook een pluspunt is. Bij een uitgave van € 50 gedurende 30 dagen ben je VIP. Stel dat je dus meerdere Powerball-loten ineens koopt of Powerball-loten voor meerdere trekkingen, van mag je jezelf als Lottos Online VIP-member noemen.

Als VIP krijg je 10% cashback op al je aankopen. Deze 10% is ongelimiteerd. Het maakt dus niet uit of je voor € 10, € 100 of € 1.000 koopt, je krijgt altijd 10% cashback terug. In feite geeft dit aan dat de prijzen bij Lottos Online minimaal 10% te hoog liggen. Als VIP dien je wel € 50 per 30 dagen uit te blijven geven, anders verlies je je VIP-membership weer.

Geld storten en de helpdesk

Het aantal betaalmethoden bij Lottos Online is helaas erg beperkt. Je kunt namelijk alleen via credit cards betalen. Natuurlijk kun je via Neteller of Skrill een credit card aanvragen en hiermee betalen. Via iDEAL betalen kan helaas niet rechtstreeks bij Lottos Online.

Een ander nadeel is de helpdesk. Via de website van Lottos Online wordt de indruk gewekt dat deze helpdesk doorlopend bereikbaar is via een live chat venster. Dat is helaas niet het geval. Als je gebruik maakt van dit zogenaamde live chat venster, wordt er in werkelijkheid een e-mailbericht gestuurd naar LottosOnline. Uit ervaring weten we dat antwoord vaak wel even op zich kan laten wachten. Als je al antwoord krijgt. Dit vinden wij stevige minpunten aan deze loterijensite.

Wie zit er achter Lottos Online?

Dat is een goede vraag. Op de website staat vermeld dat LottosOnline.com operated is by Marvicap Limited. Marvicap Limited zou gevestigd zijn op Cyprus, om precies te zijn in Nicosia aan de Arcchangelou 48, office 207 op de 2e verdieping. De directie van Marvicap Limited bestaat uit Natalia Mourouzidou en Kyprianos Kyprianou. De administratie wordt gevoerd door Sikan Services Ltd.