The Lotter online loten kopenJe hebt online lotenverkopers en je hebt The Lotter. The Lotter is een instituut, een autoriteit en de absolute marktleider als het gaat om het online verkopen van loten voor internationale loterijen. The Lotter was de eerste website die begon met het verkopen van online loten. Sinds 2002 heeft The Lotter naar volle tevredenheid miljoenen spelers van over de hele wereld voorzien van loten voor internationale loterijen. Absolute klapper was een Irakees die in Irak een lot kocht voor de Oregon Mega Bucks en meer dan 6,4 miljoen dollar in ontvangst mocht nemen! In totaal is er via The Lotter al meer dan 53 miljoen dollar uitgekeerd aan gelukkige prijswinnaars van internationale loterijen.

The Lotter is beschikbaar in 15 talen en je kunt er betalen met 5 verschillende valuta. Natuurlijk kun je gewoon met je euro’s terecht bij The Lotter en is de website van The Lotter in het Nederlands beschikbaar. Betalen kan op vele verschillende eenvoudige en veilige manieren. Je kunt via The Lotter online loten kopen met iDEAL, Neteller, Skrill, de Paysafecard, credit cards en nog vele andere veilige betaalmethoden.

Aan welke loterijen kan ik online meedoen via The Lotter?

The Lotter heeft het grootste aanbod van loterijen waarvoor je online loten kunt kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt voor de loterij die je in gedachte hebt, wel loten kopen. De meest aansprekende loterijen zijn natuurlijk de Amerikaanse loterijen Mega Millions en vooral de Powerball loterij. In januari 2016 liep de Powerball jackpot op tot 1,6 miljard dollar. De jackpot loopt niet elke keer op tot boven het miljard, maar vele tientallen tot honderden miljoenen dollars zijn er altijd wel te winnen in deze Amerikaanse loterijen.

Ook aan Europese loterijen kunt u meedoen via The Lotter. De Euro Jackpot en de Euro Millions zijn de Europese tegenhangers van grote Amerikaanse loterijen. De jackpots van Euro Jackpot en Euro Millions worden gevuld met de inleg van deelnemers uit bijna alle Europese landen. Daardoor lopen de jackpots van EuroJackpot en EuroMillions vaak op tot vele tientallen miljoenen euro’s of zelfs tot boven de 100 miljoen euro. Absoluut de moeite waard dus om eens uw kans te wagen in deze Europese loterijen.

Razend populair in Europa zijn ook de grote Spaanse en Italiaanse loterijen. Elk jaar vooral rond Kerstmis loopt de loterijgekte in Spanje hoog op als El Gordo eruit gaat. Andere Spaanse loterijen die je via The Lotter kunt spelen zijn Bono Lotto en La Primitiva. De jackpots van deze loterijen liggen aanmerkelijk hoger dan de prijzen die u kunt winnen in de Staatsloterij en de Nationale Postcode Loterij. Een andere populaire Europese loterij bekend om de grote jackpots is de Italiaanse loterij SuperEnaLotto.

Dichterbij huis kunt u online meedoen aan de Duitse Lotto, de Britse Lotto en de Franse Lotto. Verder zijn er nog een hele hoop exotische loterijen waaraan u online mee kunt doen. Dit zijn bijvoorbeeld Australische, Braziliaanse, Russische en Zuid-Afrikaanse loterijen.

koop loten voor internationale loterijen via The Lotter   

Online loten kopen via The Lotter

Hoe gaat loten kopen bij The Lotter in zijn werk?

U kunt een account aanmaken op de website van The Lotter. Dat is een fluitje van een cent, want de website is volledig beschikbaar in het Nederlands. Op de website kunt u precies zien voor welke loterijen u online loten kunt kopen, hoeveel de jackpot bedraagt en hoe lang u nog geduld moet hebben voor u weet of u de gelukkige jackpotwinnaar bent.

U kiest uw favoriete loterij uit. U krijgt direct te zien hoeveel een lot kost. Ook krijgt u interessante kortingen als u meerdere loten ineens koopt of loten voor meerdere trekkingen ineens. De kortingen bij The Lotter kunnen oplopen tot wel 25% op uw gehele aankoop. Dit op de toch al enorm scherpe prijzen die The Lotter hanteert. Hiermee spaart u dus een behoorlijk bedrag uit. Het door u aangekochte lot wordt bewaard door The Lotter. U krijgt via de e-mail een scan van uw online aangekochte lot.

Vervolgens kunt u natuurlijk zelf de trekking volgen, maar u krijgt sowieso bericht van The Lotter. Via e-mail of als u dat wenst via SMS krijgt u de uitslagen door. Eventueel gewonnen prijzen worden direct in uw account bijgeschreven. Soms kan het voorkomen dat u een hele grote prijs persoonlijk op moet halen. Bijvoorbeeld de 1,6 miljard jackpot van de Powerball. Die wordt natuurlijk niet in een envelop opgestuurd. The Lotter helpt u dan bij het incasseren van deze prijs. Belangrijk om te weten is dat The Lotter dit doet zonder commissie of administratiekosten in rekening te brengen. Dat is bij andere online lotenverkopers wel anders.

Is The Lotter betrouwbaar?

Onze ervaringen met The Lotter zijn uitsluitend positief. Sinds 2002 is The Lotter de toonaangevende website voor wat betreft het online verkopen van loten voor internationale loterijen. Gedurende al deze jaren heeft The Lotter een naam opgebouwd als betrouwbare online lotenverkoper. Prijzen die gewonnen zijn via loten gekocht via The Lotter zijn telkens ook daadwerkelijk uitgekeerd. In totaal is er al voor meer dan 53 miljoen dollar uitgekeerd aan spelers die via The Lotter een prijs hebben gewonnen bij een van de internationale loterijen waarvoor u loten kunt kopen bij deze pionier op het gebied van online lotenverkoop.

Betalen kan via tal van veilige en erkende betaalmethoden. Uw betalingen verlopen hier dus 100% veilig via bijvoorbeeld iDEAL, de Paysafecard, Neteller of Skrill. In geval van vragen of onverhoopte problemen, kunt u de helpdesk via de live chat altijd om raad vragen.

speel mee met internationale loterijen via the lotter