PlayLottoWorld onbetrouwbaarDe website PlayLottoWorld.com hadden we eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Totdat we spamberichten ontvingen van deze website. We hebben ons nooit ingeschreven bij deze website, maar toch menen ze ons berichten te moeten sturen. We worden geattendeerd op de oplopende Powerball-jackpot. Vertel ons wat. Het is wel een mooie gelegenheid om PlayLottoWorld eens wat onder het vergrootglas te leggen.

Achter deze website zit naar eigen zeggen PlayLw Limited, een bedrijf gevestigd op Cyprus. We kunnen echter dit bedrijf niet terugvinden. De website staat echter niet op naam van PlayLw Limited, maar op naam van ene Leane Thomas van Webgroup Inc. Dit bedrijf zou gevestigd zijn in het Verenigd Koninkrijk. Daar loopt de zoektocht al vast. Geen goed teken. Ook de website van PlayLottoWorld ziet er best wel amateuristisch uit. De helpdesk is voortdurend offline, ook tijdens kantooruren. Ook dat is allerminst een goed teken.

Andere dingen die zorgen baren zijn de vele spelfouten in mails en bevestigingen en het onversleuteld (onbeveiligd) bewaren van uw gegevens. Blijf hier dus weg!

Voor welke loterijen kun je loten kopen bij PlayLottoWorld?

PlayLottoWorld verkoopt loten voor in totaal 17 verschillende loterijen. Hieronder natuurlijk de twee grootste Amerikaanse loterijen Mega Millions en Powerball. Ook Euro Millions en Euro Jackpot kun je spelen via PlayLottoWorld. Verder vind je hier wat lotto’s uit onder andere Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Australië.

Men rekent in Britse ponden. Een lot voor de Powerball-loterij kost iets meer dan 3 Britse pond. Dat is ongeveer € 4,50. Hiermee is PlayLottoWorld ook nog eens duurder dan bijvoorbeeld Jackpot.com en The Lotter, twee online lotenverkopers die we wel vertrouwen. Dat je bij PlayLottoWorld twee gratis loten krijgt bij de aankoop van 5 Powerball-loten, doet niets af aan het feit dat we liever online loten kopen via The Lotter.

Er zijn nog wat andere promoties om je over de streep te trekken. Zo krijg je bijvoorbeeld een bonus van 100% naar aanleiding van je eerste aankoop bij PlayLottoWorld. Deze bonus krijg je in punten. Stel dat je bijvoorbeeld 5 loten koopt, dan krijg je punten om nog eens 5 loten te kopen. Verder zijn er kortingen die op kunnen lopen tot 25% en krijg je bij elk tiende lot een lot gratis. Bij het betrouwbare The Lotter krijg je dat ook.

Betalingen kun je doen op meer dan 10 verschillende manieren. De in Nederland meest gebruikte online betaalmethoden zijn iDEAL, Neteller, Skrill of via credit cards.

betrouwbaar online loten kopen? koop via the lotter