Levenslang 20 procent korting op deelname aan de Powerball

De Powerball jackpot is een groot aantal trekkingen na elkaar niet gevallen. Daardoor is de jackpot weer opgelopen: naar meer dan een half miljard euro. € 553.000.000,00 om precies te zijn. Via Jackpot.com krijg je nu 20% korting op deelname aan de Powerball.

Tot en met 27 augustus geldt deze actie. Wie voor deze tijd een Powerball-abonnement afsluit, krijgt levenslang 20 procent korting op deelname aan de Powerball! Levenslang. Wees er dus snel bij, want wie te laat is, betaalt gewoon de volle mep om mee te doen aan de Powerball.

Je hebt dus de kans om voor € 2,40 per lot in plaats van € 3 per lot mee te doen.

Wat zijn de voorwaarden van deze Powerball kortingsactie?

De promotie is geldig vanaf vandaag tot en met 27 augustus. Belangrijk om te weten is dat het moment van het kopen van je ‘Powerball-abonnement’ telt. Het maakt niet uit of je al een account hebt of nog niet. In het eerste geval krijg je de 20% korting bij het afsluiten van een Powerball abonnement. Heb je nog geen account? Dan heb je tot en met 27 augustus de tijd om een account aan te maken en een Powerball abonnement af te sluiten. Ook dan krijg je 20 procent korting.  Deze korting loopt door net zolang tot je je abonnement door laat lopen. Als dat tot 2027 is, dan krijg je tot en met 2027 de 20% korting.

De korting geldt alleen voor abonnementen. Wie een los ticket koopt, krijgt geen 20 procent korting.

Wat voor Powerball abonnementen zijn er?

Je kunt er voor kiezen om met één trekking per week mee te doen. Hierbij mag je zelf kiezen tussen woensdag of zaterdag. Voor € 4,80 doe je twee weken lang één keer per weer mee. Wil je geen enkele trekking missen? Dan kost je dat € 9,60 voor twee weken. Je doet dan zowel op woensdag al zaterdag mee voor de jackpot. Als je na twee weken je abonnement verlengt, blijft de 20% korting geldi.

Het meest verkochte abonnement is het 4-weken-abonnement.  Dit kost € 19,20 voor beide trekkingen en € 9,60 voor één trekking per week. Voor 8 weken kost dit respectievelijk € 38,40 en € 19,20. Je kunt ook ineens een abonnement voor een half jaar afsluiten. Dan doe je een half jaar lang mee aan twee Powerball-trekkingen per week. Dat kost € 124,80. Beperk je je tot één trekking? Dan betaal je natuurlijk de helft. In dit geval is dat € 62,40.

Een jaar lang kans op de geweldige Powerball jackpots kost je € 249,60 voor twee kansen per week om multi-miljonair te worden. Het is nu een mooi moment, want de Powerball jackpot staat op 553 miljoen euro !

speel mee met 20% korting met de powerball  

Tagged with:

Leave a Comment