North American Stamping-collega’s winnen Powerball jackpot

Een twintigal collega’s van het Amerikaanse bedrijf North American Stamping doen al jaren samen mee aan de Powerball loterij. Gezamenlijk doen ze elke week twee keer mee met één lot dat ze gezamenlijk inkopen. Afgelopen zaterdag viel op dit ene lot de hoofdsprijs van de Powerball-loterij.

De jackpot van de Powerball loterij was al een aantal keren na elkaar niet gevallen. Elke keer dat de jackpot niet valt, wordt de jackpot doorgeschoven. Doordat een deel van de nieuwe inleg ook weer in de jackpot wordt gestopt, loopt deze snel op. De inhoud van de jackpot bedroeg tijdens de trekking van afgelopen zaterdag maar liefst 420,9 miljoen Amerikaanse dollar. 420,9 miljoen dollar gedeeld door 20, betekent 12,7 miljoen dollar per collega.

Miljonairs blijven bij hun kantoor werken

De collega die wekelijks het lot voor haar collega’s koopt en de trekking van de Powerball in de gaten houdt, stond perplex en kon het amper geloven. Amy O’Neal moest van haar zoon horen dat het winnende lot van de Powerball gekocht was in Lafayette. Laat Lafayette nu net het dorp zijn waar Amy O’Neal woont en waar ze wekelijks haar Powerball loten koopt. Tot drie keer toe moest ze de winnende nummers bekijken bij de trekkingsuitslag. Toen pas drong het tot haar door dat zij en haar collega’s de hoofdprijs gewonnen hadden.

Het favoriete gespreksonderwerp op het kantoor van North American Stamping laat zich raden! Wat ga jij doen met je miljoenen? Dat is de vraag die de collega’s elkaar de hele dag door stellen. Een aantal collega’s besteden een deel van hun prijs aan hun familie. Carmen Davis bijvoorbeeld, koopt een auto voor haar moeder. Met deze auto kan haar moeder naar haar chemotherapie rijden. Billy Taylor wil graag de studie en huizen van zijn vier kinderen betalen!

De meeste collega’s die miljonair zijn geworden, zijn wel van plan om te blijven werken bij North American Stamping. De collega’s hebben toch aan elkaar te danken dat ze zichzelf nu multi-miljonair mogen noemen!

speel online mee met de powerball  

 

Tagged with:

Leave a Comment