Powerball jackpot loopt op naar 266 miljoen dollar

Eerder dit jaar brak ook in Nederland en België de Powerball-gekte los toen de jackpot groeide naar 1,6 miljard dollar voor dat deze mega jackpot uiteindelijk viel. Inmiddels zijn we weer twaalf roll overs (trekkingen dat de jackpot niet is gevallen en wordt doorgeschoven) verder en is de jackpot opgelopen naar 266 miljoen dollar. Wie weet wordt een van de deelnemers wel 266 miljoen dollar rijker of komen er nog een paar roll overs en overschrijdt de stand van de jackpot de magische grens van één miljard euro wel weer!

Waar kun je online Powerball-loten kopen?

Via onder andere The Lotter kun je loten kopen voor de trekking van zaterdag 27 februari 2016, waar mogelijk de Powerball-jackpot van 266 miljoen dollar gaat vallen! Je maakt al kans op deze mega prijs voor slechts € 4,55 per lot. Om je Powerball-loten online te kunnen kopen, moet je wel minimaal drie loten kopen. Dat betekent dat je voor een bedrag van € 13,65 drie kansen hebt op 266 miljoen dollar. Bij Lottos Online betaal je € 4,90 per lot en bij Lottosend betaal je maar liefst 28,50 dollar voor drie kansen.

Begin dit jaar wonnen drie deelnemers de jackpot van 1,6 miljard dollar, waardoor deze mega jackpot verdeeld moest worden onder drie deelnemers. Een van de winnaars is het tot op heden gelukt om nog anoniem te blijven. Van de andere twee winnaars weten we dat één van de winnaars een echtpaar uit de Amerikaanse staat Tennessee is en dat de andere winnaar Maureen Smith is. Maureen Smith woont in Melbourne Beach in de Amerikaanse staat FLorida en ze koost ervoor om haar deel van de jackpot in één keer uit te laten keren. Daardoor is ze nu multi-miljonair met 327 miljoen dollar op haar bankrekening!

Wees er snel bij, je hebt nog een paar uur om je loten voor de trekking van zaterdag 27 februari 2016 in te kopen en kans te maken op deze prijs!

Tagged with:

Leave a Comment