Powerball-jackpot blijft oplopen: 1,5 miljard dollar in de jackpot!

Je hebt nog welgeteld één dag om loten te kopen voor de Powerball-loterij en kans te maken op de gigantische jackpot van deze Amerikaanse loterij. Er worden zoveel loten verkocht dat de organisatie bekend heeft gemaakt dat de jackpot wederom is opgehoogd. Gisteren steeg de jackpot al van 1,3 naar 1,4 miljard dollar. Vandaag is bekend gemaakt dat de jackpot minimaal 1,5 miljard dollar bedraagt! Anderhalve miljard dollar!

Powerball jackpot loopt op naar 1,5 miljard Amerikaanse dollars

Dat geld – exclusief kansspelbelasting – kan voor jou zijn. Tenminste, als je meedoet aan de Powerball-loterij en je de zes juiste getallen aankruist. Je hebt nog exact 24 uur (het is nu 12 januari 8 uur ‘s avonds om precies te zijn) om loten te kopen voor deze miljardenloterij. Een lot kost € 4,80 en je kunt ze per drie kopen via online loterij agent The Lotter.

De Powerball-jackpot is het gesprek van de dag in elk café, in elke lunchroom, op kantoor, tijdens het avondeten en op straat. De kranten staan er bol van en je kunt ook geen televisie aanzetten of je wordt wel geconfronteerd met deze enorme jackpot die inmiddels is opgelopen tot minimaal 1,5 miljard Amerikaanse dollars. Al deze aandacht zorgt ervoor dat er meer en meer tickets worden verkocht. We sluiten dan ook niet uit dat de organisatie de jackpot nogmaals ophoogt en dat er woensdagavond minimaal 1,75 miljard Amerikaanse dollars in de jackpot blijken te zitten.

Veel mensen kopen nog loten de laatste dag

Alleen in de staat New York is voor 182,8 miljoen dollar aan loten verkocht. In heel 2014 verkocht de staat New York voor 282 miljoen dollar aan loten. In de zuidelijke staat Texas wordt per uur voor 1,3 miljoen dollar aan loten verkocht. In 44 Amerikaanse staten worden loten verkocht voor de Powerball loterij. Ook in de Amerikaanse overzeese gebieden Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden worden loten verkocht waarmee deelnemers kans maken om miljardair te worden. Er zijn ook Amerikaanse staten die niet meedoen: Hawaii, Alaska, Utah, Nevada, Mississippi en Alabama doen niet meer. Inwoners van deze staten moeten of naar ‘n andere staat afreizen om een lot te kopen of zullen hun Powerball loten online moeten kopen.

Koop je Powerball loten online!

 

 

Tagged with:

2 Responses to “Powerball-jackpot blijft oplopen: 1,5 miljard dollar in de jackpot!”

Leave a Comment