Wedden op Powerball loterij: hoe werkt dit?

Jackpot.com biedt wedden op Powerball loterij aan. Dit is net even anders dan zelf meedoen aan de Powerball-loterij, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. De prijzen zijn namelijk precies de prijzen die u zou winnen als u op uw Powerball lot de juiste getallen aan zou kruisen.

Het is belangrijk dat je enkel wed op loterijen bij betrouwbare partijen. Zo’n partij moet immers beschikken over de juiste verzekeringen om de jackpots correct uit te kunnen betalen. Jackpot.com is zo’n betrouwbare partij. Deze lotto-bookmaker staat onder toezicht van de Malta Gaming Authority. Dat is de meest degelijke toezichthouder in Europa.

Hoe werkt wedden op Powerball loterij?

Het werkt exact hetzelfde als het kopen van een Powerball-lot. Je kruist op je deelnameformulier vijf cijfers aan uit de serie van 1 tot en met 69. Ook selecteer je een getal uit de serie 1 tot en met 26. Dit laatste getal is de Powerball! De prijs hiervan is € 3 per formulier bij Jackpot.com.

Je wint de jackpot als je vijf cijfers goed hebt en de juiste Powerball hebt aangekruist. De prijs die je wint is precies gelijk aan de prijzen uit de Powerball-loterij. De record jackpot stond in 2016 op 1,6 miljard dollar. Het aankruisen van vijf juiste getallen en de juiste Powerball zou destijds dus 1,6 miljard dollar opgeleverd hebben.

In totaal zijn er 9 verschillende prijzen. De 9e prijs win je als je alleen de Powerball juist hebt aangekruist. Je wint dan iets meer dan de prijs van je deelname. Hoe meer juiste nummers je hebt aangekruist, hoe meer je wint bij wedden op Powerball loterij.

Wedden op Powerball bij Jackpot.com

Je betaalt € 3 per deelname bij Jackpot.com. Natuurlijk mag je zo vaak meedoen als je wilt. Ook kun je er voor kiezen om een abonnement te nemen. Je doet dan elke trekking mee met je favoriete getallen. Op deze manier mis je geen enkele trekking. Er is natuurlijk niets zo frustrerend als dat de jackpot valt op jouw favoriete nummers, maar dat je net die ene keer vergeten was om mee te doen. Dankzij de subscription service van Jackpot.com is dat risico definitief verleden tijd.

Je bepaalt zelf voor welke periode je dit abonnement af wilt sluiten. De minimale periode is 2 weken. De maximale periode is 52 weken, een jaar dus. Je doet dan mee aan alle Powerball-trekkingen. Dat is dus twee keer per week.

Kortom: er is geen verschil met meedoen aan de loterij. Er zijn zelfs voordelen. Je hebt nu geen gedoe met het kwijtraken van je lot of het in de Verenigde Staten incasseren van je geldprijs. Dat verloopt nu allemaal via het betrouwbare Jackpot.com.

wedden op powerball loterij

 

 

Tagged with:

Leave a Comment