Filipijnse dame wint via internet € 150.000 in Spaanse La Primita-loterij

De Filipijnen halen de laatste tijd vooral het nieuws dankzij hun president. De man vergeleek zichzelf al met Adolf Hitler en noemde de president van de Verenigde Staten, Barack Obama, een hoerenzoon. We kunnen zeggen wat we willen, maar een opvallende persoonlijkheid is deze Filipijnse president Duterte zeker.

Er is echter ook nog ander nieuws uit de Filipijnen. De Filipijnse Christina R. won namelijk een bedrag van € 150.000 in de Spaanse loterij La Primitiva. Zoals zoveel Filipijnen deed Christina R. via internet mee aan La Primitiva. De Filipijnen hebben koloniale banden met Spanje. Vandaar de vele Spaanstalig klinkende namen op de Filipijnen en de bovengemiddelde interesse voor grote Spaanse loterijen, zoals La Primitiva.

Filipijnse wint 150 duizend euro via The Lotter

Christina R. kocht haar loten via The Lotter. The Lotter is de populairste en de meest betrouwbare online lotenverkoper. Dankzij deze € 150.000 van La Primitiva, staat de naam van Christina R. in de boeken bij The Lotter. Christina is namelijk de grootste winnaar woonachtig in Azië, ooit bij The Lotter. Ook is de ze grootste vrouwelijke geluksvogel. Alle prijzen hoger dan € 150.000 werden bij The Lotter tot nu toe gewonnen door mannen.

Christina is uiteraard dolblij. Dolblij omdat vanuit de Filipijnen online loten kon kopen voor internationale loterijen. Ook dolblij, omdat de getallen 4, 5, 22, 36, 42, 47 en het bonusgetal 6 haar het lieve sommetje van € 150.979,67 opleverden. La Primitiva was al de favoriete loterij van menig Filipijnse loterijdeelnemer en dat zal na deze prachtige loterijwinst alleen maar toegenomen zijn.

Meer loterijwinnaars uit Azië via The Lotter

Nog enigszins beduusd en amper van de schok bekomen, vertelde de gelukkige Christina dat ze nog geen idee had wat ze met het geld zou gaan doen. Totdat ze wel een idee heeft, zet ze deze € 150.979,67 veilig op de bank. Dat lijkt ons een prima idee.

Ook in andere delen van Azië hebben loterijliefhebbers The Lotter ontdekt. In India, Singapore en Maleisië doen wekelijks veel spelers mee aan internationale loterijen via internet. Iets verderop richting het zuiden won een Australische deelnemer al eens via The Lotter een mooie prijs bij La Primitiva. Een Irakees won zelfs 6,4 miljoen dollar in de Oregon Megabucks loterij. Ook deze Irakees won zijn droomprijs via The Lotter. Hij staat in de boeken als de grootste loterijwinnaar ooit bij The Lotter.

koop online loten voor la primitiva  

 

Leave a Comment