5 miljonairs dankzij extra trekking Staatsloterij

Vijf deelnemers aan de extra trekking van de Staatsloterij mogen zich nu miljonair noemen. Ondanks dat iedereen mee kon doen, ook zonder bewijs dat je ooit hebt deelgenomen aan de Staatsloterij, gingen de prijzen naar abonnees. Deze deelnemers komen uit Limburg, Noord-Holland (2 deelnemers), Utrecht en Drenthe.

De uitslag van de trekking werd bekend gemaakt in het televisieprogramma Staatsloterij Puur Geluk.

2,8 miljoen deelnemers

In totaal deden er 2,8 miljoen mensen mee aan deze loterij. Wie kon bewijzen dat hij of zij daadwerkelijk had deelgenomen aan de Staatsloterij tussen 2000 en 2008, kreeg 4 loten. Kon je niet bewijzen dat je hebt deelgenomen of heb je sowieso nooit meegedaan aan de Staatsloterij? Dan kreeg je 2 loten.

De grootste winnaar is de Staatsloterij zelf. Meedoen aan deze bijzondere trekking betekent namelijk dat je afziet van verdere claims tegen de Staatsloterij. De rechter heeft namelijk bepaald dat de Staatsloterij tussen 2000 en 2008 deelnemers heeft misleid. Er is namelijk gelogen over de winkansen. De winkansen waren lager dan de Staatsloterij deelnemers had wijsgemaakt.

Deelnemers die kunnen bewijzen dat ze tussen 2000 en 2008 mee hebben gedaan, krijgen ook nog 40 euro.

Buitenlandse loterijen: jackpots staan op springen

Ondertussen staan in een aantal internationale loterijen jackpots op springen. Neem bijvoorbeeld de Powerball. Er zit 302 miljoen dollar in de jackpot. Of met andere woorden: 302 keer zoveel als de hoofdprijs in de extra trekking van de Staatsloterij. Je hebt nog drie dagen om een lot te kopen. Dat doe je het beste via The Lotter.

Dichterbij huis zit er 139 miljoen euro in de jackpot van de Euro Millions loterij. Je hebt nog twee dagen om een lot te kopen. Daarmee maak je kans op 139 miljoen euro. Win je die? Dan ben je de grootste Nederlandse jackpot winnaar ooit.

Vind je het allemaal wat te eng dat meedoen aan buitenlandse loterijen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon staatsloten kopen voor de trekking van 10 juni. Er zit dan 8,1 miljoen euro in de jackpot!

Tagged with:

Leave a Comment