Staatsloterij is op zoek naar winnaar van € 200.000

Er loopt iemand rond in Amsterdam of de omgeving die € 200.000 heeft gewonnen in de Staatsloterij, maar zijn (of haar) prijs nog niet heeft opgehaald. Kennelijk heeft deze geluksvogel niet in de gaten dat hij/zij heeft gewonnen of is de geluksvogel een pechvogel geworden doordat bijvoorbeeld het lotje kwijt is geraakt of in ‘n broek is blijven zitten in de wasmachine.

Winnaar incasseert prijs niet

De Staatsloterij is nog driftig op zoek naar de winnaar van deze € 200.000. Op 10 april 2015 kocht iemand één vijfde Staatslot bij een sigarenzaakje op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Dit winnende lot heeft lotnummer BG 78518. Er viel maar liefst één miljoen euro op dit lotnummer, maar omdat de koper van dit lot één vijfde Staatslot heeft gekocht in plaats van een heel Staatslot, bedraagt de prijs één vijfde van één miljoen euro. Dit komt neer op precies € 200.000.

De spelregels van de Staatsloterij schrijven voor dat je exact één jaar de tijd hebt om je gewonnen prijzen te incasseren. Na dit jaar vervalt je prijs en heb je pech gehad. De winnaar van deze € 200.000 heeft dus nog iets minder dan een maand om zijn of haar prijs te incasseren bij de Staatsloterij. De winnaar van deze € 200.000 moet dus haast maken, anders vervalt zijn prijs en heeft hij (of zij) pech gehad!

Meedoen met buitenlandse loterijen = nooit meer een lot kwijt

Als je online meedoet met buitenlandse loterijen zal zoiets je niet gebeuren. Het gekochte lot wordt namelijk door de organisatie die de loten koopt – bijvoorbeeld loterij-agent The Lotter – in een kluis opgeslagen en je krijgt zelf een kopietje van dit lot. Deze kopie kun je kwijt raken, doorscheuren of in de wasmachine stoppen. Dat maakt allemaal niet uit. Het origineel ligt immers in de kluis en zodoende kun je altijd je prijs incasseren.

Vergeten dat je meedeed of de prijs vergeten op te halen, gebeurt je ook niet zo snel als je online meedoet met buitenlandse loterijen. Het door jou gewonnen geld wordt namelijk automatisch in je account gestort indien blijkt dat je een prijs hebt gewonnen met de door jou aangekochte loten. Ook krijg je via je mail of via een sms bericht als je een prijs hebt gewonnen. Op deze manier loop je nooit een prijs mis omdat je vergeten bent dat je meedeed met de loterij!

 

 

Tagged with:

Leave a Comment