Staatsloterij treft schikking met deelnemer

De Stichting Loterijverlies voert namens meer dan 190.000 mensen een procedure tegen de Staatsloterij. De reden hiervan is dat de Staatsloterij in het verleden niet verkochte loten mee liet doen in de trekking van de prijzen. Hierdoor waren de winkansen voor deelnemers lager dan vooraf voorgesteld was door de Staatsloterij.

Een voormalige deelnemer aan de Staatsloterij blijkt nu op eigen houtje al een schikking te hebben getroffen met de Staatsloterij. Deze man uit Arnhem heeft € 4.250 schadevergoeding gekregen van de Staatsloterij. Uitdrukkelijke voorwaarde van deze schikking was wel dat deze man niets zou vertellen aan de Stichting Loterijverlies over de door hem met de Staatsloterij getroffen schikking.

Schikking heeft geen invloed op andere procedures tegen de Staatsloterij

De Stichting Loterijverlies ruikt nu bloed. Ferdi Roet, de zelf ook niet zo heel zuivere oprichter van Stichting Loterijverlies, denkt dat er een precedent is geschapen door deze schikking. Dat de Staatsloterij er veel aan gelegen was dat deze schikking geheim zou blijven, doet natuurlijk ook alle alarmbellen afgaan. Roet gaat nu deze schikking inhoudelijk bekijken. Vervolgens wil hij bepalen of dit wat betekent voor de andere zaken die via hem lopen.

De Staatsloterij geeft toe dat er een schikking is getroffen. Wel spreekt de Staatsloterij tegen dat de zaak waarin is geschikt één op één te vergelijking is met de zaken die lopen via Stichting Loterijverlies van Ferdi Roet. Volgens de Staatsloterij was er in deze situatie sprake van een heel andere situatie met heel andere argumenten dan bij de klagers die zich aan hebben gesloten bij de Stichting Loterijverlies van Ferdi Roet.

De Staatsloterij geeft verder aan dat men vindt dat deze speler geen gelijk had, maar dat men ook geen zin had in procedures met deze speler. Men was vooral bang dat procedures met deze klagende speler andere procedures zouden gaan verstoren. Met deze deelnemer is destijds een schikking met geheimhoudingsplicht gesloten. Nu deze schikking alsnog naar buiten is gekomen, is deze deelnemer mogelijk een boete verschuldigd aan de Staatsloterij.

Stichting Loterijverlies

Al bijna tien jaar woedt er een strijd tussen aan de ene kant de Staatsloterij en aan de andere kant de Stichting Loterijverlies. Bij de stichting Loterijverlies hebben zich 194.000 gedupeerden aangesloten. Stichting Loterijverlies procedeert namens deze gedupeerden tegen de Staatsloterij. Alle gedupeerden hebben hiervoor een bijdrage betaald aan Stichting Loterijverlies.

Mogelijk zijn ze hier door een tweede keer gedupeerd geraakt. De rechter heeft namelijk besloten dat Ferdy Roet voorlopig even geschorst is als voorzitter van de door hem zelf opgerichte stichting. De reden hiervan is dat Toer tot op heden vooral zichzelf verrijkt zou hebben met deze stichting. Er wordt nu onafhankelijk onderzoek verricht naar het gegraai van Ferdy Roet.

Genoeg van het gegraai van Ferdy en de Staatsloterij? Wilt u na de Staatsloterij ook niet nog eens door Ferdy Roet bedonderd worden? Probeer dan eens de Powerball-loterij uit. Bij deze Amerikaanse loterij maakt u kans op jackpots die op kunnen lopen tot meer dan een miljard dollar!

speel mee met de powerball loterij

 

Tagged with:

2 Responses to “Staatsloterij treft schikking met deelnemer”

  1. Thanks for the ideas you have provided here. Something else I would like to state is that computer system memory specifications generally increase along with other innovations in the technology. For instance, if new generations of processors are introduced to the market, there is certainly usually a matching increase in the dimensions demands of both the laptop memory plus hard drive room. This is because software program operated by simply these cpus will inevitably increase in power to make new engineering.

Leave a Comment