Eindejaarsloterijen: win tot 281 miljoen euro

De maand december is voor de meeste mensen één van de duurste van het jaar. Niet gek ook, want er zijn een hoop feestdagen in de laatste maand van het jaar. Zo hebben we Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Zeker met kleine kinderen ben je vaak veel geld kwijt aan deze feestdagen. Je wilt hen immers wel een leuk cadeau geven. Daarbij komt dat er traditioneel vaak lekker en veel gegeten en gedronken wordt.

Dit moet natuurlijk allemaal wel betaald worden. Voor de meeste mensen betekent dit een flinke hap uit de bankrekening. Daarom zou het natuurlijk harstikke prettig zijn wanneer jij een lekker geldbedrag kunt winnen in december. Dat is mogelijk door mee te spelen met een loterij. Wil jij de laatste maand van het jaar goed afsluiten met een torenhoog geldbedrag? Speel dan mee met één van de onderstaande vijf loterijen. Deze vijf loterijen hebben deze week namelijk de hoogste jackpot!

5. EuroJackpot

EuroJackpot is een loterij die jij mogelijk nog niet kent. Toch kun jij zonder al te veel problemen meespelen. Zo koop je een lot voor deze loterij in verschillende winkels, maar ook via de website van The Lotter. Meespelen kan al vanaf 2 euro. Voordat jij jouw lot kunt betalen, moet je eerst vijf getallen tussen de 1 en de 50 uitzoeken. Hier houdt het niet bij op, wat je moet ook nog eens twee extra nummers kiezen uit de getallenreeks 1-10.

Pas als dit gelukt is, kun jij afrekenen. Geen idee welke nummers jij moet kiezen? Geen probleem, want The Lotter kan ook automatisch nummers kiezen. De trekking van deze loterij vindt iedere vrijdagavond plaats in het Finse Helsinki. Wat je kunt winnen? Altijd minimaal tien miljoen euro. De jackpot is de afgelopen keren echter niet gevallen, waardoor jij momenteel 19 miljoen euro kunt winnen met deze loterij!

Speel mee met de EuroJackpot en maak kans op 19 miljoen euro >>>

4. La Primitiva

Ook de Spaanse loterij La Primitiva ontbreekt deze week wederom niet in het overzicht. De afgelopen week is de jackpot alweer niet gevallen, waardoor het te winnen bedrag alleen nog maar verder is opgelopen. Tijdens de eerstvolgende trekking, die donderdagavond plaatsvindt, kun jij een bedrag van liefst 76 miljoen euro winnen. Aanzienlijk meer dus dan bij de EuroJackpot. Dit is echter ook te merken aan het bedrag van het lot, want hier betaal je 10 euro voor.

Het wordt wel goedkoper naarmate jij direct loten koopt voor meerdere trekkingen. Net als bij de EuroJackpot is het ook hier weer zaak om getallen uit te kiezen. Dit keer geen vijf, maar zes. Je kiest de getallen uit de reeks 1-49. Je moet tevens een zogeheten ‘Reintegro’-nummer kiezen. Dit is een getal tussen de 0 en de 9. Heb jij niet gewonnen tijdens de trekking van donderdag? Niet getreurd, want zaterdag is er ook nog een trekking. Indien de jackpot donderdag niet valt, loopt deze alleen nog maar verder op. Maar gok het hier alsjeblieft niet op, want de kans dat hij valt is namelijk altijd aanwezig.

Speel mee met La Primitiva en maak kans op 76 miljoen euro >>>

3. EuroMillions

EuroMillions staat deze week ook weer in het overzicht. Het gaat wederom om EuroMillions Oostenrijk en Spanje. Net als de EuroJackpot is EuroMillions ook een Europese loterij. De jackpot van laatstgenoemde loterij staat alleen wel aanzienlijk hoger. Momenteel kun jij namelijk 109 miljoen euro winnen wanneer jij de juiste cijfers kiest. Hoeveel cijfers jij hier moet kiezen? Allereerst kies je er vijf uit de cijferreeks 1-50. Vervolgens kies je ook nog twee sterren uit een reeks van 12. Blijkt bij de trekking dat jij alle zeven nummers juist hebt? Dan win jij de jackpot.

Je wint overigens niet alleen wanneer je alle nummers juist hebt. Ook wanneer je slechts een paar nummers juist hebt win jij namelijk al. En in dat geval geldt: hoe meer nummers jij juist hebt, des te meer jij wint. Deelname aan EuroMillions kan al vanaf 2,50 euro. Wekelijks zijn er twee trekkingen: eentje op dinsdagavond en eentje op vrijdagavond.

Speel mee met EuroMillions en maak kans op 109 miljoen euro >>>

2. Powerball

Net als de twee bovenstaande loterijen, is ook de jackpot van de Amerikaanse Powerball-loterij er de afgelopen week niet uitgegaan. Wat dit betekent? Dat het door jou te winnen bedrag alleen nog maar hoger is natuurlijk! Momenteel is er een bedrag van 294 miljoen dollar, omgerekend ruim 257 miljoen euro. Dit is natuurlijk een welkom bedrag in de dure decembermaand. Wanneer jij dit bedrag wint, kun je nog veel meer leuke dingen doen in december en de rest van je leven. Bij winst van de jackpot in de Powerball-loterij ben jij namelijk financieel onafhankelijk.

Wil jij een ticket kopen voor deze loterij? Bezoek dan de site van The Lotter. Hier kun jij een ticket aanschaffen. Hiervoor hoef je enkel vijf nummers te kiezen uit de reeks 1-69 en een Powerball tussen de 1 en 26. Heb jij alle getallen juist gekozen? Dan ben jij de gelukkige winnaar van de jackpot. Dit weet je op de woensdag of de zaterdag, want dan vinden er trekkingen plaats. Zijn er meer mensen die dezelfde cijfercombinatie hebben gekozen? Dan moet jij de jackpot helaas delen. Gelukkig voor jou is deze kans echter maar heel erg klein.

Speel mee met de Powerball en maak kans op 294 miljoen dollar >>>

1. Mega Millions

In de Powerball-loterij kun jij al schandalig veel geld winnen, maar Mega Millions doet er nog een schepje bovenop. De jackpot van deze loterij staat namelijk op liefst 321 miljoen dollar en dat is omgerekend bijna 281 miljoen euro. Dit bedrag zal vast en zeker niet misstaan op jouw bankrekening. Wat jij moet doen om kans te maken op dit enorme geldbedrag? Allereerst natuurlijk een lot kopen. Dit kan simpelweg via de site van The Lotter. Je hoeft hiervoor niet eens Amerikaan te zijn, want ook mensen buiten de Verenigde Staten kunnen deelnemen. Net als bij de andere vier loterijen hierboven is het bij Mega Millions ook niet alleen zaak om geld te betalen.

Je moet ook hier namelijk weer cijfers kiezen. Het gaat in dit geval om vijf nummers tussen de 1 en 70 en een Mega Ball. Deze Mega Ball kies jij uit een totaal van 25 getallen. Jij mag jezelf multimiljonair noemen wanneer het jou lukt om zes de juiste cijfers te kiezen. Heb jij de vijf getallen wel goed, maar de Mega Ball niet? Dan win je alsnog gegarandeerd 1 miljoen euro aan prijzengeld. Wekelijks is er op de woensdag en zaterdag een trekking van Mega Millions.

Speel mee met Mega Millions en maak kans op 321 miljoen dollar >>>

Leave a Comment