Ga goed het nieuwe jaar in! De miljoenen jackpots van de week van 1 januari 2019!

De feestdagen zijn inmiddels achter de rug, dus de hoogste tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Jij hebt vast en zeker ook een aantal goede voornemens. Mogelijk wil je in 2019 wel een mooie reis maken of verhuizen naar jouw droomhuis. Dit zijn natuurlijk hartstikke leuke dingen, maar je moet er wel geld voor hebben. Zonder geld kun jij jouw dromen namelijk niet in vervulling laten gaan.

Heb jij momenteel het geld (nog) niet? Dan kun je dit jaar een aantal dingen doen om het geld bij elkaar te sprokkelen. Je kunt bijvoorbeeld meer gaan werken om zo geld te sparen. Een andere mogelijkheid is meespelen met een loterij. Je hoeft hier veel minder moeite voor te doen, want het is enkel een kwestie van een lot aanschaffen. Indien jij het juiste lot aanschaft, ben jij de winnaar van een miljoenenbedrag. Uiteraard wil jij zoveel mogelijk geld winnen, zodat jij al jouw dromen uit kunt laten komen. Daarom zetten wij hier de vijf loterijen met de hoogste jackpot voor jou op een rijtje!

Powerball

De afgelopen weken was de Amerikaanse Powerball-loterij steevast in de top van dit overzicht te vinden. Toch is de loterij nu afgezakt naar een vijfde plaats. Niet omdat er een nieuw jaar gestart is, maar omdat de jackpot van ruim 298 miljoen dollar, omgerekend dik 260 miljoen euro, afgelopen woensdag gevallen is. Nu denk jij mogelijk dat het meespelen momenteel niet meer de moeite waard is. Dat is echter wel degelijk het geval.

De jackpot staat inmiddels namelijk alweer op 53 miljoen dollar (46 miljoen euro). Wat jij moet doen om kans te maken op deze jackpot? Allereerst een bezoekje brengen aan de site van The Lotter. Waarom? Omdat jij hier jouw tickets koopt. Je kiest hier vijf nummers uit de reeks 1-69 en een Power Ball uit de reeks 1-26. Indien jij erin slaag om alle nummers juist te kiezen, dan ga jij aan de haal met jackpot. Iedere woensdag en zaterdag vindt er een trekking plaats.

DOE MEE AAN DE POWERBALL LOTERIJ EN MAAK KANS OP 298 MILJOEN DOLLAR >>>

La Primitiva

Zoek jij het liever wat dichterbij huis? Dan is de Spaanse loterij La Primitiva zeker een aanrader. Ook voor deze loterij koop jij jouw loten namelijk makkelijk en snel via de website van The Lotter. Net als bij de Powerball-loterij moet jij ook hier zelf nummers selecteren. Je kiest er hier echter geen vijf, maar zes. Dit doe je uit de reeks 1-49. Bovendien moet je ook nog een ‘Reintegro’-nummer kiezen.

Hierbij gaat het om een getal tussen de 0 en 9. Ook hier geldt: wanneer jij erin slaagt om zeven nummers te kiezen die met de trekking uit de kokers rollen, dan win jij de jackpot. Voordat jij loten voor deze loterij koopt, wil je natuurlijk weten wat je kunt winnen. De jackpot van La Primitiva staat momenteel op 80 miljoen euro. Fors hoger dan de Powerball-loterij, dus meespelen is zeker de moeite waard! Wanneer er een trekking is? Iedere donderdag en zaterdag.

DOE MEE AAN LA PRIMITIVA EN MAAK KANS OP 80 MILJOEN EURO >>>

SuperEnalotto

Voor de derde plek in dit overzicht reizen we af naar Italië. De jackpot van de SuperEnalotto staat namelijk een fractie hoger dan die van La Primitiva. Alhoewel, een fractie is misschien niet het juiste woord. Het te winnen geldbedrag ligt namelijk 4,5 miljoen hoger. Dit is natuurlijk geen misselijk bedrag. Indien jij meespeelt aan de Italiaanse loterij, kun jij in totaal een bedrag van 84,6 miljoen euro winnen. Om mee te spelen moet jij ook hier weer zes nummers kiezen. Dit moeten nummers zijn tussen de 1 en 90. Vervolgens reken je het lot af en speel jij mee. Kun je geen nummers kiezen? Geen probleem, want de site van The Lotter kan voor jou ook automatisch nummers kiezen.

Bij deze loterij is er ook nog een optie om twee miljoen extra te winnen. Hoe? Door een extra nummer te kiezen. In dat geval ding jij ook mee in de SuperEnalotto SuperStar. Een mooi bedrag om als extraatje te winnen, maar ook een groot risico. Jij moet immers geen zes, maar zeven nummers juist hebben. Iedere week is er dinsdag, donderdag en zaterdag een trekking. In verband met Nieuwjaarsdag is er vandaag (dinsdag) geen trekking.

DOE MEE AAN DE SUPERENALOTTO EN MAAK KANS OP 84,6 MILJOEN EURO >>>

EuroMillions

Op plek twee in dit overzicht vinden we deze week EuroMillions terug. Het gaat om de Spaanse en Oostenrijkse variant van deze loterij. De werking van deze loterij is hetzelfde als bij de bovengenoemde. Jij moet ook hier namelijk weer nummers kiezen. Allereerst selecteer je vijf reguliere getallen uit de reeks 1 tot 50. Is dit gelukt? Dan dien je ook nog twee ‘Lucky Stars’ te kiezen uit de reeks 1-12.

Indien jij jouw loten voor deze loterij(en) via de site van The Lotter koopt, kun je ook automatisch het benodigde aantal nummers laten kiezen. Indien jij alle nummers hebt, reken jij jouw lot af en ding je mee naar de jackpot. Maar hoe hoog is de jackpot eigenlijk? Bij de Spaanse en Oostenrijkse variant van EuroMillions kun jij momenteel liefst 128 miljoen euro winnen. Uiteraard moet je hiervoor wel alle nummers juist hebben. Wanneer er een trekking is? Iedere dinsdag en vrijdag.

DOE MEE AAN DE EUROMILLIONS LOTERIJ EN MAAK KANS OP 128 MILJOEN EURO >>>

MegaMillions

De Amerikaanse loterij MegaMillions werd de afgelopen weken nog op de hielen gezeten door de Powerball-loterij wat jackpot betreft. Deze week staat MegaMillions echter met afstand op de eerste plek. Deelnemers aan deze loterij kunnen bij de eerstvolgende trekking, die dinsdag 1 januari plaatsvindt, maar liefst 415 miljoen dollar winnen. Omgerekend komt dit neer op een slordige 362 miljoen euro. Als niet-Amerikaan ben jij vast en zeker ook benieuwd of meespelen mogelijk is. Ja, dat is wel degelijk het geval. Hoe? Door jouw lot te kopen via de site van The Lotter.

In dat geval kom jij namelijk in het bezit van een officieel ticket voor deze loterij. Het is echter niet alleen een kwestie van geld overmaken, want jij moet ook bij deze loterij weer nummers kiezen. Het gaat ten eerste om vijf hoofdnummers uit de reeks 1-70. Ten tweede dien jij ook nog een Mega Ball te kiezen uit een totaal van 25 getallen. Blijkt bij de trekking dat jij alle nummers juist hebt gekozen? Dan mag jij dit immense bedrag bijschrijven op jouw bankrekening. Wacht vooral niet te lang met het kopen van een lot, want vandaag is er weer een trekking. Naast de dinsdag vindt er wekelijks ook op vrijdag een trekking plaats.

DOE MEE AAN DE MEGA MILLIONS LOTERIJ EN MAAK KANS OP 415 MILJOEN US DOLLAR >>>

Leave a Comment