Powerball winnares houdt het bij haar oude auto

De Powerball Loterij staat bekend om de absurde bedragen die je ermee kunt winnen. Loten kopen kan in vrijwel alle landen van de wereld, waardoor er de nodige deelnemers zijn. De kans op winst is dus niet heel erg groot. De jackpot staat vaak op enkele tientallen miljoenen euro’s. Wanneer deelnemers de juiste cijfers gekozen hebben, winnen zij (een deel van) dit bedrag.

Dit ervaarde een alleenstaande moeder uit het Australische Perth afgelopen week ook. Zij was namelijk één van de twee winnaars in divisie 1, waarin totaal 40 miljoen euro verdeeld werd. De alleenstaande moeder mocht zodoende een bedrag van 20 miljoen dollar bijschrijven op haar rekening. En dat geldbedrag was meer dan welkom.

Schulden

De vrouw uit Perth is moeder van twee kinderen. Financieel gezien is dat natuurlijk niet makkelijk te bolwerken. Het gezin had mede daardoor dan ook te maken met financiële problemen. Met de winst van de Powerball-loterij lijkt dit dus verleden tijd. Sterker nog: haar leven gaat compleet veranderen. Zo kan ze met dit bedrag natuurlijk haar schulden aflossen. De winnares beseft maar al te goed dat de toekomst er stressvrij, vredig en leuk uitziet door het winnen van deze miljoenen.

Tweedehands auto

Veel mensen die ettelijke miljoenen winnen in de loterij, kopen onder meer een nieuwe auto. Waarom zou je dat immers niet doen wanneer je een groot geldbedrag wint? Winnares Jane uit Perth denkt hier echter heel anders over. Mensen hoeven niet te verwachten dat zij straks in en spiksplinternieuwe auto rijdt. Waarom niet? Omdat haar tweedehands auto voor haar nog prima is. Hij doet het goed en het is het enige wat ze nodig heeft. Ze begrijpt dan ook niet waarom ze nu ineens een andere auto zou kopen.

Online loten kopen via The Lotter

Uiteraard gaat de winnares niet al haar geld op de bank zetten. Nee, zo is ze bijvoorbeeld wel begonnen met het zoeken naar huizen. Dit deed ze niet direct, want het besef dat ze gewonnen had was er nog niet helemaal. Toen dit eenmaal tot haar doordrong, is ze voorzichtig gaan zoeken naar een leuk huis. De kans is dus groot dat Jane en haar kroost binnen afzienbare tijd een aanzienlijk groter huis betrekken.

Ander leven, dezelfde persoon

Het leven van alleenstaande moeder Jane uit Perth staat behoorlijk op zijn kop door het winnen van de loterij. Waar zij eerst moest letten op de centen die zij uitgaf, is dat nu ineens niet meer aan de orde. Ondanks dat haar leven gaat veranderen, zegt Jane dat zij wel gewoon zichzelf blijft. Mensen hoeven dus niet te verwachten dat ze straks ineens een heel ander mens is en allerlei dure dingen koopt. Ze geeft aan dat ze in ieder geval geen ‘snob’ wordt.

Alweer een hoge jackpot

Ondanks dat er recentelijk ruim 40 miljoen euro is vergeven, is het meespelen in de Powerball-loterij nog steeds de moeite waard. Inmiddels staat de jackpot namelijk alweer op een bedrag enkele tientallen miljoenen dollars. Om dit bedrag te winnen, hoef jij alleen maar de juiste cijfers te kiezen en het lot af te rekenen. Valt de jackpot niet? Dan blijft deze constant stijgen. Her hoeft dus ook niet lang te duren voordat de jackpot van de Powerball-loterij weer grootse vormen aanneemt.

Speel mee met de Powerball loterij >>>

Leave a Comment