Week 15 – 2018: vijf loterijen die je miljonair kunnen maken

Zonder al te veel moeite kans maken op een groot geldbedrag? Dan is meespelen in een loterij natuurlijk een hele goede keuze. Je hoeft immers alleen maar een lot te kopen en dingt zodoende al mee naar de prijs. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met een nationale loterij mee te spelen. Hier kun je vaak de nodige miljoenen winnen.

Besef je echter wel dat er loterijen zijn waar jij veel meer geld mee kunt winnen. Dus waarom zou je niet eens met een andere loterij meespelen? Misschien valt de jackpot wel op jouw lot. Om jou in te laten zien hoeveel geld er in een loterij te winnen is, hebben wij ook deze week weer een top 5 samengesteld van loterijen met de hoogste jackpot.

5. EuroMillions

Net als de voorgaande weken, staat EuroMillions ook deze week weer in de top vijf. Dit keer is de loterij in Spanje, Oostenrijk en Frankrijk echter terug te vinden op de laatste positie in deze top 5. En dat terwijl EuroMillions vorige week nog op plek 3 stond. De reden? Je raadt het waarschijnlijk al: de jackpot is namelijk gevallen. Jammer, maar inmiddels kun je alweer een leuk miljoenenbedrag winnen in deze loterij.

De jackpot staat momenteel namelijk alweer op 17 miljoen euro. Loten voor deze loterij koop je gemakkelijk via internet, bijvoorbeeld op de site van The Lotter. Je selecteert vijf nummers en twee ‘Lucky Stars’ en schaft het lot aan. Heb jij de vijf cijfers en twee ‘Lucky Stars’ goed? Dan win jij de jackpot! Iedere week is er op dinsdag en donderdag een trekking.

Speel mee met de Euromillions Loterij >>>

4. EuroJackpot

Op plek vier vinden we wederom een Europese loterij terug: EuroJackpot. De jackpot van deze loterij staat toch alweer een paar miljoen euro hoger dan EuroMillions. Momenteel kun je bij deze loterij namelijk 24 miljoen euro winnen.

Ook hier is het enkel een kwestie van een lot kopen om mee te dingen naar deze ettelijke miljoenen. De spelopzet lijkt behoorlijk veel op die van EuroMillions, want ook hier kies je vijf getallen en twee extra nummers. Komen de getrokken getallen overeen met de door jou gekozen cijfers? Dan ben jij de winnaar. De trekking van de EuroJackpot is iedere vrijdagavond.

Speel mee met de EuroJackpot >>>

3. MegaMillions

Voor de derde plek in deze top 5 verlaten we Europa en trekken we naar de Verenigde Staten. MegaMillions is ook deze week namelijk weer één van de meest lucratieve loterijen ter wereld. Ondanks dat de jackpot niet zo lang geleden nog gevallen is, staat deze momenteel toch alweer op 50 miljoen dollar (40,5 miljoen euro). Zeker de moeite waard dus om eens een lot voor de eerstvolgende trekking te kopen.

Iedere woensdag en zaterdag worden vijf nummers en een ‘Mega Ball’ getrokken. Je moet alles goed hebben om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs. De kans lijkt klein maar wanneer je niet meespeelt, weet je zeker dat je niet wint! Ga snel naar de site van The Lotter om jouw lot voor de aankomende trekking te kopen.

Speel mee met de Mega Millions Loterij >>>

2. Powerball

Deze week is er ook weer een plekje ingeruimd voor de Powerball-loterij in deze top 5. Eveneens een Amerikaanse loterij waar je vast en zeker weleens van gehoord hebt. Deze loterij staat bekend om haar hoge jackpot. Op dit moment kan jouw lot je maar zo een geldbedrag van 89 miljoen dollar (72 miljoen euro) opleveren.

En dat bedrag kun je vast niet winnen wanneer jij meespeelt met één van de nationale loterijen in jouw land, toch? Deze loterij lijkt wel een beetje op MegaMillions qua opzet. Je selecteert ook hier namelijk vijf nummers en kiest een enkele ‘Power Ball’. Komen woensdag of zaterdag de vijf getallen en ‘Power Ball’ die jij gekozen hebt uit de bus? Dan ben jij de winnaar van de jackpot!

Speel mee met de Powerball >>>

1. SuperEnalotto

Opnieuw op nummer één deze week staat de Italiaanse loterij SuperEnalotto. De laatste weken is deze loterij vrijwel standaard terug te vinden op de eerste plek in deze top 5. Op zich ook vrij logisch, want de jackpot staat ook nu weer ongekend hoog. Momenteel kun je in deze loterij namelijk 126,3 miljoen euro winnen. En zeg nou zelf: hoe lekker zou het zijn wanneer jij dit geldbedrag wint? Heerlijk toch?!

Ook hier is het slechts een kwestie van een lot kopen. Selecteer zes nummers tussen de 1 en de 90, koop je lot en jij dingt al mee naar de hoofdprijs. Er is wekelijk op de dinsdag, donderdag en zaterdag een trekking. Jij maakt dus drie keer per week kans op dit enorme geldbedrag! Tenminste, wanneer de jackpot niet valt. Koop dus snel een lot voor het te laat is!

Speel mee met SuperEnaLotto >>>

Tagged with:

Leave a Comment