Week 7 van 2019: welke loterij jackpots staan op springen?

Heb jij een droom die je graag wilt verwezenlijken? Wil je financieel onafhankelijk worden? Of heb je om andere reden baat bij een miljoenenbedrag? Dan is het een optie om deel te nemen aan een loterij. In ons land kun jij meedoen aan verschillende loterijen. Wist je echter dat het ook mogelijk is om deel te nemen aan loterijen buiten onze landsgrenzen? Waarom je dat zou doen? Omdat je hier vaak veel meer geld kunt winnen. De jackpot staat in sommige gevallen namelijk echt ontzettend hoog. Wil jij een gokje wagen? Koop dan eens een lot voor een buitenlandse loterij. Welke je moet kiezen? Die met de hoogste jackpots natuurlijk! Waarschijnlijk weet je niet welke dit zijn. Daarom hebben wij hieronder de vijf loterijen die deze week de grootste jackpot hebben voor je op een rijtje gezet!

La Primitiva

We beginnen dit overzicht deze week in Spanje. De jackpot van de Spaanse loterij La Primitiva staat namelijk op 17,5 miljoen euro. Een lekker bedrag natuurlijk om bij te schrijven op jouw bankrekening. Jij kunt een lot voor deze loterij bemachtigen via de site van The Lotter. Deze partij verkoopt namelijk officiële loten voor allerlei grote loterijen. Voordat jij jouw lot voor La Primitiva aan kunt schaffen, moet je eerst 6 nummers kiezen uit de getallenreeks 1 – 49. Tevens moet jij nog een zogeheten ‘Reintegro’-nummer kiezen tussen 0 en 9. Bij iedere trekking rollen er telkens zeven nummers uit de koker: 6 hoofdnummers en 1 ‘Reintegro’-nummer. Wanneer er trekkingen zijn? Iedere week op de donderdag en de zaterdag. Valt de jackpot niet? Dan loopt deze voor de eerstvolgende trekking alleen maar verder op.

DOE MEE AAN LA PRIMITIVA EN MAAK KANS OP 17,5 MILJOEN EURO >>>

Super Enalotto

De Super Enalotto staat vrijwel wekelijks in dit overzicht. En ook deze week ontbreekt de Italiaanse loterij niet. De jackpot is namelijk al enige tijd niet gevallen. Hierdoor kun jij inmiddels een bedrag van liefst 104,3 miljoen euro winnen. Beduidend meer dan bij de Spaanse loterij La Primitiva dus! Een lot voor deze loterij kopen werkt nagenoeg hetzelfde. Via The Lotter kun jij namelijk een officieel lot voor de eerstvolgende trekking in handen krijgen. Je selecteert hier simpelweg 6 nummers tussen de 1 en 90 en rekent af. Vervolgens ding jij mee naar de jackpot. Er is iedere week een trekking op dinsdag, donderdag en zaterdag. Vind jij die 104,3 miljoen euro nog niet genoeg? Dan kun je bij deze loterij nog een extra getal kiezen, genaamd SuperStar. Slaag jij erin zeven juiste getallen uit te kiezen? Dan win jij 106,3 miljoen euro. Wanneer jij de overige 6 nummers goed hebt, maar de SuperStar niet, win jij de jackpot overigens niet. Dit was wel het geval wanneer jij de SuperStar achterwege had gelaten.

DOE MEE AAN SUPER ENA LOTTO EN MAAK KANS OP 104,3 MILJOEN EURO >>>

EuroMillions Spanje en Oostenrijk

De hoogste jackpot binnen Europa staat deze week op naam van EuroMillions, en wel de Spaanse en Oostenrijkse variant. Hoeveel jij bij de eerstvolgende trekking kunt winnen? 151 miljoen euro om precies te zijn. Dit is opnieuw aanzienlijk meer dan bij de bovenstaande loterij. Wil jij een poging wagen om deze jackpot te winnen? Bezoek dan snel www.thelotter.com. Hier kun jij namelijk een officieel lot voor één van deze twee loterijen kopen. Je kiest hier niet 6, maar zeven nummers. Het gaat om 5 hoofdnummers tussen de 1 en 50 en twee Lucky Stars tussen de 1 en 12. Heb je moeite om nummers te kiezen? Geen probleem, want jij kunt de website ook automatisch laten kiezen. Ook hier geldt weer dat jij alle nummers juist moet hebben om aanspraak te maken op de jackpot. Indien er meer mensen zijn met de winnende cijfercombinatie, wordt het bedrag verdeeld over deze winnaars. Wanneer de eerstvolgende trekking is? Dinsdag. Naast de dinsdag is er ook iedere week een trekking op vrijdag.

Mega Millions

Voor de laatste twee loterijen uit dit overzicht verlaten we het Europese vasteland en trekken we naar de Verenigde Staten. Hier kun jij deze week namelijk (opnieuw) multimiljonair worden door mee te spelen aan een loterij. Met een jackpot van bijna 153 miljoen euro blijft Mega Millions EuroMillions net voor. Ondanks het feit dat het een Amerikaanse loterij betreft, betekent dit niet dat jij niet mee kunt spelen. The Lotter kan jou namelijk ook voor deze loterij een officieel lot bezorgen. Via de site moet jij in dat geval wel vijf hoofdnummers kiezen uit de reeks 1 – 70 en een Mega Ball uit 25 getallen. Vervolgens is het alleen nog maar een kwestie van afrekenen en jij doet mee aan de eerstvolgende trekking. Deze vindt woensdag plaats. Ook iedere zaterdag is er nog een trekking. Bij deze loterij win jij de jackpot alleen wanneer je alle nummers juist hebt. Zit je er één of twee nummers naast? Dan betekent dit overigens niet dat jij helemaal geen prijs wint. Ook dan win je namelijk een geldbedrag. Gaat de jackpot er helemaal niet uit? Dan kun jij bij de volgende trekking alleen nog maar meer winnen. Wanneer de jackpot niet valt, stijgt deze namelijk iedere keer.

DOE MEE AAN DE MEGA MILLIONS LOTERIJ EN MAAK KANS OP 153 MILJOEN EURO >>>

Powerball

Net als vorige week staat de Amerikaanse Powerball-loterij ook deze week op eenzame hoogte in dit overzicht. Destijds kon jij het immense bedrag van omgerekend 180 miljoen euro winnen. Sindsdien is er alweer één trekking verstreken. De jackpot is hierbij niet gevallen, waardoor deze alleen nog maar grootsere vormen heeft aangenomen. Wanneer jij de volgende keer meedoet, maak je hierdoor kans op 242 miljoen dollar. Omgerekend naar euro’s is dit bijna 214 miljoen. Dergelijke bedragen hoef jij bij nationale loterijen echt niet te verwachten. Wil jij meedoen aan de Powerball-loterij? Zorg dan dat je een lot koopt via The Lotter. In dat geval weet je zeker dat het een officieel lot betreft. Je kiest vijf nummers uit tussen de 1 en 69 en besluit met een enkele Powerball tussen de 1 en 26. Lukt het jou om zes juiste cijfers te kiezen? Dan mag jij jezelf de winnaar noemen van dit enorme bedrag. Jij maakt twee keer per week kans op de jackpot, namelijk op woensdag en zaterdag.

DOE MEE AAN DE POWERBALL LOTERIJ EN MAAK KANS OP 242 MILJOEN DOLLAR >>>

Leave a Comment