Welke loterij jackpots kun je in de week van 17 december 2018 winnen?

Wil jij schandalig rijk worden? Dat kan wanneer jij een fantastisch idee hebt en dit een wereldwijde hit wordt. De kans dat je dit hebt, is echter niet groot. Dit wil echter niet zeggen dat het jou niet lukt kom miljonair te worden. Er is namelijk een hele makkelijke manier om binnen de kortste keren miljoenen op jouw bankrekening te hebben staan. Hoe? Door mee te spelen aan een loterij. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deel te nemen aan één van de loterijen in ons eigen land. Hiermee kun je zeker een leuk geldbedrag winnen. Het is echter maar een schijntje wanneer je dit vergelijkt met de jackpots die jij kunt winnen in andere loterijen. Wil jij weleens deelnemen aan een loterij met een schandalig hoge geldprijs? Dan ben je vast en zeker benieuwd welke loterij jij moet kiezen. Dat komt goed uit. Wij hebben in hier namelijk de vijf loterijen met de hoogste jackpot deze week voor jou op een rijtje gezet!

La Primitiva

La PrimitivaOndanks dat er afgelopen week twee trekkingen waren van de Spaanse loterij La Primitiva, is de jackpot niet gevallen. Wat dit betekent? Dat de jackpot deze week natuurlijk alleen nog maar hoger staat. Vorige week stond de teller al op het hoge bedrag van 69 miljoen euro. Deze week kun jij echter 71 miljoen euro winnen bij deelname aan deze loterij. Winnen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Waarom? Omdat je zes nummers uit de getallenreeks 1-49 moet kiezen.

Aanvullend is het ook nodig een ‘Reintegro’-nummer te kiezen. Dit extra getal kies jij uit de reeks 0-9.Via The Lotter kun jij zelf jouw favoriete getallen uitzoeken, maar je kunt het systeem ook automatisch de benodigde getallen laten kiezen. Hartstikke makkelijk wanneer jij geen keuze kunt maken. Heb jij een lot gekocht? Dan is het wachten tot de eerstvolgende trekking. De trekking van La Primitiva is iedere week op donderdag en zaterdag.

Speel mee met La Primitiva en maak kans op 69 miljoen euro >>>

SuperEnalotto

Net als de voorbije weken staat de Italiaanse SuperEnalotto ook deze week weer in het overzicht. Logisch, zeker wanneer je bedenkt dat de jackpot niet is gevallen. In dezeSuperEnaLotto loterij staat de jackpot inmiddels op 77,9 miljoen euro. Wil jij dit bedrag winnen? Dan moet je natuurlijk wel eerst een lot kopen. Ook hiervoor kun jij terecht op de site van The Lotter. Je hoeft dus niet speciaal naar een winkel, maar kunt online alles regelen.

Het is hier, net als bij La Primitiva, noodzakelijk om zes getallen uit te kiezen. Dit keer is de keuze echter nog wat ruimer, want jij kunt kiezen uit getallen tussen de 1 en de 90. Je hoeft geen extra nummer te kiezen. Dit kan overigens wel. Wanneer jij ook nog een SuperStar kiest, maak je kans op twee miljoen extra wanneer je deze, naast de zes andere getallen, ook goed hebt. Drie keer per week is er een trekking: dinsdag, donderdag en zaterdag.

Speel mee met Super Enalotto en maak kans op 77,9 miljoen euro >>>

EuroMillions

EuroMillionsDe hoogste Europese loterij is momenteel EuroMillions. Het gaat om de Oostenrijkse en Spaanse variant van deze loterij. Indien jij hieraan deelneemt, kun jij liefst 91 miljoen euro winnen. Dit is toch alweer 15 miljoen euro meer dan er vorige week in de jackpot zat. Hoe jij mee kunt doen? Bezoek de website van The Lotter en navigeer hier naar EuroMillions. Vervolgens is het zaak een lot te kopen.

Voordat je dit kunt doen, moet je eerst vijf nummers tussen de 1 en de 50 kiezen, evenals twee Lucky Stars (1 – 12). Gelukt? Dan is het alleen nog een kwestie van afrekenen. Vind jij het lastig om zelf nummers uit te zoeken? Laat dit dan doen door The Lotter. Met een beetje geluk zoekt het systeem alle juiste nummers uit en ga jij aan de haal met die 91 miljoen euro.

Speel mee met EuroMillions en maak kans op 91 miljoen euro >>>

Powerball

Voor de loterij met de op één na hoogste jackpot steken we de Atlantische Oceaan over en gaan we naar Amerika. De Powerball staat deze week namelijk opnieuw op de Powerball_GameLogotweede plek in het overzicht van loterijen met de grootste jackpot. Omgerekend kun jij hier bij de eerstvolgende trekking iets meer dan 230 miljoen euro winnen. Een bizar hoog bedrag natuurlijk. The Lotter biedt jou de mogelijkheid aan om kans te maken op dit gigantische geldbedrag. Via de website van deze loterijaanbieder kun jij namelijk loten kopen voor de Powerball-loterij. Je selecteert hier vijf nummers uit de reeks 1-69.

Gelukt?

Kies dan ook nog een Power Ball. Dit is een nummer uit de getallenreeks 1-26. Lukt het jou om alle zes de nummers juist te hebben? Dan mag jij je de gelukkige winnaar noemen van deze jackpot. Zijn er meerdere mensen die dezelfde combinatie hebben gekozen? Dan moet jij het bedrag verdelen met de rest. Die kans is gelukkig niet heel erg groot, maar hij is altijd aanwezig. Wanneer er weer een trekking is? Woensdag. Valt de jackpot wederom niet? Dan kun jij bij The Lotter direct weer een lot voor de trekking van zaterdag kopen.

Doe mee aan de Powerball loterij en maak kans op 230 miljoen dollar >>>

Mega Millions

Meedoen met de Mega Millions loterijWe blijven in de Verenigde Staten voor de loterij met de hoogste jackpot. Mega Millions gaat ook deze week namelijk weer met de eer strijken. Liefst 284 miljoen dollar kun jij bij de eerstvolgende trekking van deze loterij winnen. Hoeveel dit in euro’s is? 250,5 miljoen. In een week tijd is de jackpot dus alweer met 45 miljoen euro gestegen. Hoe lekker zou het zijn als jij dit bedrag straks bij kunt schrijven op jouw rekening? Dan hoef jij je de rest van je leven geen zorgen meer te maken over jouw financiële situatie. Het enige wat je hiervoor moet doen is in totaal zes nummers selecteren: vijf getallen tussen de 1 en 70 en een Mega Ball uit 25 nummers. Gelukt? Reken dan af en jij maakt kans op deze jackpot.

Durf je zelf geen getallen te kiezen? Dan kan de site van The Lotter random het aantal benodigde nummers voor jou kiezen. En nu maar wachten tot de eerstvolgende trekking. Wanneer die is? Morgen (dinsdag). Heb jij deze trekking helaas gemist? Dan is het te hopen dat de jackpot niet is gevallen. Niet? Dan kun jij voor de trekking van vrijdag alsnog een lot kopen en wie weet ga jij zo wel aan de haal met een nog hoger geldbedrag!

Doe mee aan de Mega Millions loterij en maak kans op 284 miljoen dollar >>>

Leave a Comment