Welke loterij jackpots staan in de week van 10 december op springen?

 

La Primitiva

Een loterij kan geweldig uitpakken. Jij hoeft namelijk alleen maar een lot te kopen en je dingt al mee naar de prijzen. Het prijzengeld bestaat vaak uit een paar miljoen euro. Dit is zeker het geval wanneer jij de jackpot wint. Wil je echt eens een enorm bedrag winnen in een loterij? Doe dan eens mee met een kansspel buiten onze landsgrenzen. Dit is tegenwoordig namelijk ook mogelijk. Jij kunt via de site van The Lotter namelijk loten kopen voor loterijen over de hele wereld. En de jackpots staan in andere landen vaak een stuk hoger dan in ons eigen land. Benieuwd waar jij deze week het meeste geld kunt winnen? Wij hebben hieronder de vijf loterijen met de hoogste jackpot voor je op een rijtje gezet.

Switzerland Lotto

Net als in ons eigen land, kennen ze in Zwitserland ook een lotto. Het prijzengeld binnen deze loterij is de laatste tijd flink opgelopen, doordat de jackpot er niet uit is gegaan. Hierdoor staat de jackpot momenteel al op 27 miljoen Zwitserse Frank. Omgerekend naar euro’s levert deze loterij jou een kleine 24 miljoen op wanneer jij het winnende lot koopt. Het is geen kwestie van simpelweg een lot kopen, zoals bij sommige loterijen die jij kent mogelijk wel het geval is. Voordat jij een lot kunt kopen, moet je namelijk eerst zes ‘hoofdnummers’ kiezen. Het gaat hier om getallen tussen de 1 en 42. Daarnaast kies je nog een ‘Lucky Number’ tussen de 1 en 6. Indien je dit gedaan hebt, kun jij jouw lot aanschaffen bij The Lotter. Heb jij bij de trekking alle zes de getallen plus het ‘Lucky Number’ goed? Dan win jij de jackpot. Ook nog wel makkelijk om te weten: iedere woensdag en zaterdag is er ’s avonds een trekking. Je maakt dus twee keer per week kans!

Doe mee aan de Zwitserse Lotto en maak kans op 27 miljoen Zwitserse Frank >>>

La Primitiva

De jackpot van de Spaanse loterij La Primitiva is de afgelopen week niet gevallen, waardoor deze nog steeds in dit overzicht staat. Doordat de jackpot er niet uitging, is deze juist alleen nog maar verder opgelopen. Wie er nu in slaagt de juiste nummercombinatie te kiezen, maakt kans op een bedrag van liefst 67 miljoen euro. Dit bedrag win je ook nu weer niet door even snel een lot te kopen op de site van The Lotter. Het is namelijk ook hier noodzakelijk om zes nummers te selecteren. Dit keer gaat het om getallen tussen de 1 en 49. Tot slot moet je nog een zogeheten ‘Reintegro’-nummer kiezen uit de reeks 0-9. Iedere donderdag en zaterdag vindt er een trekking plaats. Zelfs inwoners uit ons land kunnen tegenwoordig deelnemen, aangezien het niet meer noodzakelijk is om in Spanje te wonen. Dus waar wacht je nog op? Koop snel jouw lot voor La Primitiva en ding mee naar deze torenhoge jackpot!

Doe mee aan La Primitiva en maak kans op 67 miljoen euro >>>

EuroMillions

Het hoogste geldbedrag binnen een Europese loterij staat momenteel op 76 miljoen euro. Dit bedrag is te winnen bij EuroMillions. Ook voor loten in deze loterij moet jij bij The Lotter zijn. De werking is grotendeels hetzelfde als bij de twee hierboven genoemde loterijen. Je moet ook hier namelijk weer nummers kiezen. Het zijn er hier alleen geen zes, maar vijf. Je kiest de nummers uit de reeks 1-50. Heb jij vijf nummers uitgekozen? Dan moet je ook nog twee ‘Lucky Stars’ kiezen. Deze dien jij te kiezen uit de nummers 1 tot en met 12. Slaag jij erin om zowel de juiste vijf nummers als de twee ‘Lucky Stars’ te kiezen? Dan mag jij je de gelukkige winnaar noemen van 76 miljoen euro. Wanneer je weet of jij gewonnen hebt? Nadat er een trekking is geweest. Deze zijn zowel op dinsdag als op vrijdag. Valt de jackpot niet? Dan staat deze voor de eerstvolgende trekking alleen nog maar hoger.

Doe mee aan EuroMillions en maak kans op 76 miljoen euro >>>

Powerball

Ook de Amerikaanse Powerball loterij staat deze week opnieuw in het overzicht. Tijdens de laatste trekking was er geen winnaar, waardoor de jackpot met 30 miljoen dollar is gestegen. Vorige week kon jij al 200 miljoen dollar winnen, maar deze week dus zelfs 230 miljoen dollar! Omgerekend praten we dan over ruim 200 miljoen euro. Een duizelingwekkend bedrag natuurlijk. Hoe jij hier kans op kunt maken? Breng eens een bezoek aan de website van The Lotter. Hier kun jij namelijk een lot kopen voor de Powerball loterij. Voordat je tot aankoop over kunt gaan, moet je ook hier eerst weer nummers kiezen. Vijf om precies te zijn. Het gaat om vijf getallen tussen de 1 en 69. Gelukt? Dan staat je nog één keuze te wachten. Je moet namelijk ook nog een Powerball kiezen. Deze kies jij uit de getallen 1 tot en met 26. Heb je ook hieruit een nummer gekozen? Dan hoef je jouw lot alleen nog maar af te rekenen. Bang dat je niet mee kunt doen omdat je niet in de Verenigde Staten woont? Dat is nergens voor nodig. Jij kunt namelijk zonder problemen loten kopen via The Lotter en zo meedingen naar dit enorme geldbedrag.

Doe mee aan de Powerball en win 230 miljoen euro >>>

Mega Millions

De Powerball loterij staat met een jackpot van 230 miljoen dollar al ontzettend hoog, maar de Amerikaanse loterij Mega Millions doet er nog een schepje bovenop. De jackpot van deze loterij staat inmiddels namelijk op 245 miljoen dollar, omgerekend bijna 215 miljoen euro. Lijkt het jou wel wat om dit astronomische geldbedrag te winnen? Koop dan snel je lot(en) bij The Lotter. Via de site van deze loterijaanbieder kun jij makkelijk en snel loten kopen voor Mega Milliions. Je kiest vijf nummers tussen de 1 en de 70 en maakt vervolgens een keuze uit de nummers 1-25 voor een Mega Ball. Vind jij het lastig om zelf nummers te kiezen? Dan kun je The Lotter dit ook voor jou laten doen. Op deze manier ga je zelf ook niet twijfelen. De trekking van Mega Millions vindt twee keer in de week plaats, op dinsdag en op vrijdag. Jij hebt dus tweemaal kans om dit enorme bedrag te winnen. Wacht echter niet te lang met het kopen van loten, want voor je het weet gaat de jackpot aan jouw neus voorbij en dat zou natuurlijk ontzettend balen zijn!

Doe mee aan Mega Millions en maak kans op 245 miljoen dollar >>>

Tagged with:

Leave a Comment